PROIZVODNJA ČENDLER ORAHA
– velika zarada i maksimalna sigurnost -

San svakog investitora i onoga koji želi da obezbedi svoju budućnost i budućnost svoje dece je profitabilan i siguran posao. Idealan posao za to je uzgoj kalifornijskog Čendler oraha, koji je zbog svojih kvalitata i karakteristika izuzetno tražen na svetskom tržištu. Ovo je zasigurno jedan od najunosnijih poslova u poljoprivredi i zbog vrhunskog stručnog nadzora ne postoji nikakva mogućnost da dođe do bilo kakve štete i propasti posla.

Mnogi investitori i prozvođači, ulažući u poljoprivrednu proizvodnju, nisu se baš proslavili zato što o poslu kojim su se bavili nisu mnogo znali i nisu imali savetnike koji bi mogli da ih upute na pravi put.

Ovde to nije slučaj, zato što je ekspert za uzgoj Čendler oraha Dragan Madžovski prvo ispekao zanat u Turskoj, Italiji i Americi sa najvećim svetskim stručnjacima za sadnju i uzgoj Čendler oraha, dobio sve sertifikate i tek onda krenuo u proizvodnju oraha u Kačarevu na plantaži od 10 hektara.

Prinos ovog oraha kreće već u prvoj godini, nakon pet godina je prava berba, a nakon osme, pa sve do sedamdesete godine kreće puni rod i godišnji prinos od 7 tona po hektaru.

Cena Čelendž oraha, u ljusci, na veliko je 5 – 5,5 dolara po kilogramu, dok je u marketima cena oko 25 dolara po kilogamu. Ovo je verovatno jedini proizvod gde je zarada 90% u odnosu na ulaganja i nema nikakvog rizika, zato što Dragan Madžovski radi kao konsultant na vašim plantažama, sarađuje sa najvećim svetskim stručnjacima za proizvodnju Čendler oraha i nadzire vašu proizvodnju od pripreme zemljišta, izbora sadnica, pa sve do berbe.

Investitori koji žive u rasejanju i ne mogu da budu prisutni na uzgoju oraha, za njih se može organizovati kompletna infrastruktura, od kupovine ili najma zemljišta, priprema zemljišta, nabave sadnica i sadnje, nadzora i berbe oraha, pa sve do plasmana robe.

Svi koji žele da se bave proizvodnjom i ulaganjima u Čendler orah neka se jave na mejl: info@pokretisvetlo.com ili na telefon, Viber, WhatsApp: +381 61 273 2693

 

Close Menu