BIOPROTEKTORI

PROTIV 5G MREŽE I SVIH VRSTA ŠTETNIH ZRAČENJA
- Ovo danas treba da ima svaki čovek i svako domaćinstvo -

Naučno dokazano, Bioprotector proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od 5 G mreže i od svih drugih oblika nejoniziujućih elektromagnetnih zračenja, potencijalno štetnih za ljudsko zdravlje, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje i harmonizuju biopolje ljudskog tela i čovekovog okruženja. Elektromagnetna zračenja su svuda oko nas. Stalna ili povremena prekomerna izloženost ovim zračenjima može imati štetne posledice po naše fizičke i mentalne sposobnosti.

 Bioprotektori znatno smanjuju, i čak eliminišu fizičke i psihičke poremećaje uzrokovane prekomernom izloženošću štetnim zračenjima.

Omogućuju neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu vitalizaciju i regeneraciju

  1. LIČNI BIOPROTEKTOR

  • Opis

Štiti od svih vrsta nejonizujućih elektromagnetnih zračenja.

Uravnotežuje deformisano elektromagnentno polje okruženja u kojem boravimo.
Harmonizuje biopolje ljudskog organizma.
Nema štetnih nuspojava.
Ima neograničen rok trajanja.
Deluje u prečniku do 3 m.
Prenosiv.

Cena za Srbiju …   4.500 din.
Cena za inostranstvo …  45 EUR

2. BIOPROTEKTOR ZA MOBILNI TELEFON I WI-FI UREĐAJE

  • Opis
Štiti od svih vrsta nejonizujućih elektromagnetnih zračenja.
Harmonizuje biopolje ljudskog organizma.
Sprečava da zračenje mobilnog telefona u sadejstvu sa drugim elektromagnetnim talasima deformiše elektromagnetno polje.
Nema štetnih nuspojava.
Ima neograničen rok trajanja.
Ne ometa rad telefona, niti slabi baterije.

Cena za Srbiju …   3.500 din.
Cena za inostranstvo …  35 EUR

3. PROSTORNI BIOPROTEKTOR

Opis

Postavlja se u kuću ili stan da štiti porodicu od štetnih zračenja. Harmonizuje biopolje ljudskog organizma.
Smanjuje i čak eliminiše mentalne i psihofizičke poremećaje, stres, glavogobolju, nervozu, razdražljivost, nedefinisan strah, slabljenje pamćenja, pesimizam, introvertnost, nesanicu, malaksalost, nevoljnost, gubljenje opšte vitalnosti, problem sa koncentracijom.
Omogućuje neometani protok bioenergije kroz celo telo i ima pozitivan uticaj na njegovu revitalizaciju i regeneraciju.
Nema štetnih nuspojava.
Ne utiče na funkcionalnost elektronskih uređaja i ne ometa dolazeće i odlazeće elektronske signale.
Štiti od svih vrsta nejonizujućih elektromagnetnih zračenja.
Uravnotežuje deformisano elektromagnentno polje okruženja u kojem boravimo.
Ima neograničen rok trajanja.
Prečnik delovanja 14 m
Upotreba: Postavlja se ispod kreveta, radnog stola ili mesta na kome se zadržavate duže, radite, meditirate ili vežbate. Prenosiv je.

Cena za Srbiju …   11.000 din.
Cena za inostranstvo …  99 EUR

4. BIOPROTEKTOR ZA KUĆNE LJUBIMCE

 
Da li ste znali da su životinje mnogo osetljivije na uticaj elektromagnetnog zračenja od ljudi? Ono može uticati na njihovo opšte stanje, raspoloženje i živahnost. Sa ovim na umu, izmislili smo novi proizvod tako što smo ugradili Bioprotector u vizuelno atraktivne priveske za ogrlice – naši dragi ljubimci će svakako imati koristi od harmonizujućih efekata ovih zaštitnih ukrasa. Zaštitite svoje ljubimce od elektromagnetnog zračenja, neka budu srećni, razigrani i puni života.
 
Cena za Srbiju …   5.100 din.
Cena za inostranstvo …  55 EUR

 

SERTIFIKATI


ŠTA KAŽU NAŠI ZADOVOLJNI KUPCI

Fantastično utiče na uravnoteženje energetskih tokova u telu, koliko mogu da konstatujem. Fantastično deluje u prostoru, osećam kad sedim pored njega kao je prostor širi nego obično. I što je jako dobro, on deluje i dole i gore, i ako stoji ispravno i ako je vodoravno, njegovo delovanje je potpuno isto, za razliku od nekih proizvoda koje sam testirala, gde, ukoliko promene položaj, njegihovo delovanje se menja.

Snežanka Janjetović

magistar narodne medicine

Imala sam problema s levim kolenom, bol se toliko pogoršao u roku od godinu dana da se nisam mogla popeti uz stepenicama bez da se vučem rukama uz gelender. Nisam mogla hodati bez pridržavanja za stvari, nisam mogla čučnuti ili se saviti, praktično sam se mogla zamisliti sa štakama. Onda sam čula za Bioprotector, reklamirali su ga u jednom društvu u kome sam bila i htela sam da ga isprobam. Stavila sam ga ispod kreveta kako je savetovano, i već prve nedelje sam osetila znatno olakšanje, bolovi su nestali. U narednih mesec i po – dva sam potpuno profunkcionisala, i se sada mogu popeti stepenicama na moj drugi sprat da se ne držim za ogradu, čak i sa teretom. Mogu da čučnem, a ako sednem na pod da ustanem bez problema. Naravno, izmerili smo gde su podzemna zračenja, ja znam gde su izvori elektromagnetnog zračenja, tako da držim jedan Bioprotector kod kompjutera, jedan ispod kreveta, jedan kod televizora, pa da sam se obezbedila.

Nevena Simin

novinar

Počeo sam da koristim Bioprotector na preporuku prijatelja. Poslednjih deset godina, pošto sam se bavio sportom, imao sam problem s leđima. Bol je bila konstantan, više ili manje intenzivan, ali stalno prisutan. Pokušao sam razne terapije i uređaje, ali bezuspešno. Koristim Bioprotector posljednjih nekoliko nedelja, i moje stanje se poboljšalo. Videćemo koliko dugo će trajati, ali činjenica je da sam se osećao bolje nakon nekoliko dana. Nisam mogao da se sagnem i obujem čarape, i mislim da mnogo ljudi ima ovakav problem. Moje stanje poboljšalo i osećam se mnogo bolje nego pre nego što sam počeo da ga koristim.

Zvezdan Ljubenković

elektropunkturni dijagnostičar

Pre nego što sam počela da koristim Bioprotector imala sam problema sa ustajanjem, naročito ranim ustajanjem, osećala sam umor, glavobolju. Međutim od postavljanja Bioprotectora to se bitno bitno poboljšalo. Tako da ga sad trenutno koristim i u kancelariji i u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi i smatram da mi je mnogo pomogao.

Bojana Miladinović

komercijalista

PORUČIVANJE BIOPROTEKTORA

Prilikom porudžbine navedite:

  • Vaše ime i prezime, adresu, broj mobilnog telefona, vrstu bioprotektora koju poručujete i broj komada
  • Bioprotektori se za Srbiju isporučuju pouzećem i plaćaju se poštaru prilikom isporuke. Za inostranstvo se šalju poštom, nakon uplate na devizni račun ili PayPal.

Porudžbinu pošaljite na mejl: prodavnica@pokretisvetlo.com

Ili na telefon, Viber, WhatsApp: 063 8723 776

Za distributere, kupce na veliko i izvoznike dajemo posebne pogodnosti.

Close Menu