IMANJE LISOVIĆI - Savršena prilika za veš eko biznis

Na samo 38 km od centra Beograda, na površini od 2,2 hektara (22.000 m2) nalazi se imanje LISOVIĆI, gde je sniman TV serijal Farma.
Na imanju se nalazi velika kuća koja je pogodna za motel ili restoran, objekat gde su se održavale predstave i još 9 pomoćnih objekata. Imanje ima vlastitu trafo stanicu i bunar. Pored imanja gradi se još jedan put koji koji će biti udaljen od Ibarske magistrale svega 1 km, tako da će udaljenost do Beograda biti još kraća.
Ovo imanje je idealno za svaki oblik eko biznisa – eko selo, centar za zdrav život, medicinski i rehabilitacioni centar, proizvodnju organske hrane, starački dom, dečji centar, farmu itd…

Za sve informacije u vezi prodaje ovog centra ili zajedničkog ulaganja javite se na telefon, viber 063 8723 776 ili na mejl: prodavnica@pokretisvetlo.com Više informacija na prodavnici TV Svetla: www.pokretisvetlo.com

Za investitore koji žive u inostranstvu pružamo kompletnu logustiku u pogledu projektovanja, dogradnje, adaptacije, kao i organizovanja usluga, proizvodnje i marketinga na ovom imanju.Prodajem LESKAR u selu Jabuka

Leskar se nalazi u Jabuci na 22 kilometara od Beograda i 10 kimoletara od Pančeva. Udaljen je od naselja i asfaltnog puta 500 metara, takođe i od strujne mreže. Površina leskara je 2 ha + 7 ari. 

Primenjen je organski način rada, tako da zemlja nije tretirana pesticidima 15 godina (od kada je u vlasništvu). Starost leskara je od 2 do 15 godina, jer je vršena obnova. Trenutno ima oko 450 žbunova leske i 250 praznih mesta za sadnju voćaka. 

Postoji mogućnost iskopavanja ribnjaka, sadnje hibridne trske za ogrev i proizvodnje povrća i lekovitog bilja. Takođe, može se napraviti salaš. Leskar deli komšijska parcela od 50 ari (postoji mogućnost prodaje i proširenja).

Cena je 44.000 evra.

Close Menu