најновије вести

Ово не можете да читате на глобалистичким и окупираним јавним медијима

АУСТРАЛИЈА ГОРИ ЗБОГ НОВАКА

САТАНИСТИ У ПАНИЦИ - ОСВЕТА НАРОДА БИЋЕ ОГРОМНА

Због НОВАКА ЂОКОВИЋА, највећег планетарног борца за слободу и правду поробљеног народа, глобалисти и сатанисти су у потпуној паници и расулу. У својој срамној немоћи затворили су најбољег спортисту света у затвор са бубама и мигрантима, мислећи да ће тако да избегну катастрофу која им ускоро следи. Новак је, као увек, показао своју надмоћ и на културан и достојанствен начин је из затвора православним верницима честитао Божић, док је древни српски народ на улицама Мелбурна, песмом, игом и весељем дао најбољи одговор мрачним глобалистичким и сатанистичким силама које су затворилe Новака и цео свет.

НЕВИЂЕН СКАНДАЛ У ИСТОРИЈИ СПОРТА

НОВАК ЂОКОВИЋ У ЗАТВОРУ ЗА ПРАВОСЛАВНИ БОЖИЋ

Аустралијске власти су на православни бадњак затвориле најбољег спортисту и тенисера света и Новак Ђоковић ће православни Божић провести у затвору, међу бубама и мигрантима. “Ово је смишљена и добро испланирана замка за најбољег спортисту и тенисера света”, рекао је ДАНКО ВАСОВИЋ, легендарни и најзабрањенији српски новинар.

ПАНИКА МЕЂУ ГЛОБАЛИСТИМА - ОТКАЗАН ДАВОС

СМРТОНОСНИ УДАРАЦ ЗА КЛАУСА ШВАБА И КАБАЛИСТЕ

Одлука да се одложи Светски економски форум у Давосу, паклени округли сто дубоке државе, медији у Србији, али и целом свету су пропратили уз “образложење” да је то урађено због омикрон соја корона вируса (баш прикладно), а било је и извештаја о претњама за учеснике састанка.

Ипак, истина је другачија. Оно што су медији покушали да сакрију је чињеница да је дубока држава добила неочекиван ударац, који им знатно отежава да спроведу следећу агенду у намери да створе „Велики ресет 2030. године“.
Прави разлог отказивања форума у Давосу је тај што је сенатор (демократа) Џо Манчин одлучио да не гласа за Закон о социјалној политици и климатским променама – пројекат тежак невероватних 5 трилиона долара (иако се у глобалистичким медијима стално смањује цифра – на 3,2 и 1,7 трилиона), који је назван Build Back Better (БББ), а који се односи на финансирање агенде из Давоса! Његов глас је пресуидио и САД нису усвојиле овај контроверзни правни акт. На тај начин је обесмишљен састанак Светског економског форума, јер финансирање није одобрено. Тако је „Великом ресету“ и Новом светком поретку у режији Клауса Шваба на пут стао један демократа из Западне Вирџиније. Овај закон би представљао и брутално кажњавање за „недовољно чисте произвођаче електричне енергије“, што је требало да послужи за реализацију нове Швабове агенде, стварање енергетске кризе и колапсе са електричном енергијом широм света.
Готово у исто време, Русија је уложила вето на резолуцију Савета безбедности УН којом би први пут климатске промене биле виђене као претња међународном миру и безбедности, чиме је закочила вишегодишњи план да глобално загревање постане централније у одлучивању у најмоћнијем телу светске организације. И поред тога што је закон БББ био представљен као иницијатива Џоа Бајдена, председник САД се званично није посебно оглашавао због неуспелог гласања у Сенату, а Манчинов потез је само оценио као „неочекиван“.
Интересантно је да су за овај сулуди закон гласали и поједини представници републиканаца, иако је већина била против. Манчин је као један од разлога зашто гласа против навео и да би овај Закон изазвао невиђену инфлацију у САД. што је тачно, а што је такође план дубоке државе. Манчин је истакао и да би усвајање закона сигурно довело до нестанка струје широм земље.
Ових дана траје брутална кампања глобалистичких медија повезаних са Давосом (готово сви) против Манчина, али и против Бајдена. Потпуно исто прљава и брутална као што је била против Доналда Трампа. Неусвајање закона и неодржавање форума у Давосу је од изузетног значаја за слободу у свету. Званично, следећи форум је померен за лето, до када ће кабалисти покушати да нешто промене по овом питању. Ипак, чини се да и у САД и у Русији постоји спремност да се пружи отпор новом глобалном лудилу.

ОВО ЈЕ ПРАВИ ЦИЉ КОРОНА АГЕНДЕ

ПРОЈЕКТУЈЕ СЕ ИНФЛАЦИЈА И НОВИ ФИНАНСИЈСКИ СИСТЕМ

Који су следећи кораци у корона агенди? На ово питање одговор даје Мелиса Сиемеј, финансијски инвеститор из Северне Ирске, чији су интервјуи ових дана подигли пуно прашине широм света.

Дубока држава заправо покушава да корона агендом створи нови финансијски систем, пројектује инфлацију и дигиталну валуту, а којом не само да ће опљачкати народ, већ ће и створити потпуно контролисано друштво, наводи Мелиса.
– Да би створили дигиталну валуту, неопходно им је да свако од нас има дигитални „ај-ди“, умрежен са нашом социјалном картом и са свим могућим прикупљеним подацима о сваком појединцу – здравственим, финансијским, законским… Тај „ај-ди“ имаћемо или у себи или на себи. Рецимо да имате 10.000 фунти на рачуну у банци. Ако би држава рекла да ће да вам опорезује 40 одсто, људи би са оружјем изашли на улице. Али, ако спроведе инфлацију 40 одсто, људи ће и даље мислити да имају тих 10.000 фунти.
Енергија и енергенти су нова валута, а подаци су ново злато. Што више података о нама им је потребно у развоју вештачке интелигенције. Нарочито им је битно да те информације прикупе од наше деце. Што их више буду пратили, лакше ће их имплементирати у вештачку интелигенцију. Због тога толико инсистирају на вакцинацији најмлађих и на њиховом увођењу у систем ковид пасоша. За људе су спремили универзални основни доходак. Људи неће ништа поседовати, већ ће добијати минималац и следовања од државе. Људи више неће бити потребни. Толико дуго су нас уверавали да је папир-валута заправо новац и натерали нас да робујемо за тај папир. Сада је на реду дигитална валута. Морамо да схватимо да смо све време у робовласничком систему. Време је да из њега изађемо.
Све ово не мора да се оствари ако овог момента кажемо НЕ! Ако дигнемо глас и ако уђемо у овај рат за будућност своје деце. Уколико се супротставимо, нећемо дочекати овакву будућност – поручује Мелиса Сиемеј.

Људи ће са Запада бежати пред ковид нацизмом?!

Ево шта спремају глобалисти из ЕУ

Људи који су пре неколико деценија бежали из комунистичких држава на Запад, сада ће морати да беже са Запада ако и даље желе и траже слободу.
Европа је постала највеће COVID-19 жариште у свету.  У Европи се највише шири SARS-CoV-2 вирус и појављују се нове варијанте, јер Европа има највише вакцинисаних, и то са новим експерименталним средством генске терапије.
Ипак, западноевропскe државe не одустају од присилне вакцинације грађана и користе фашистичке методе. Ако је 90 и више одсто грађана неке заједнице вакцинисано, а вирус се и даље шири у тој заједници, зашто се дискриминишу или прогоне људи који мисле својом главом? Уместо да признају да су погрешили, вакци-нацисти и даље за све криве невакцинисане људе и прогоне неколико одсто невакцинисаних.
Колико су Западноевропљани (постали) ненормални показују резултати референдума у Швајцарској где су грађани гласали да се уведе Covid-Аusweis. То звучи заиста невероватно: да је неко гласао да себе претвори у роба! И то је урадио као (наводно) слободан човек, који живи у оази слободе и демократије. Као Европљанин. Да ли може бити веће срамоте за Европу, тј. за Западновропљане, који потцењују све друге, а уздижу себе као вишу расу – од тога?
Зашто су Западноевропљани толико уверени да су најпаметнији и најбољи на свету, изнад свих других? То што сад раде у западноевропским државама, Аустралији, Новом Зеланду, Канади и делом у САД, може да се пореди само са Северном Корејом. Чини ми се да је сад најгоре живети у евроатлантским државама и у Северној Кореји. А најбоље у Африци.
Кад видимо какав фашизам настаје, каква се дискриминација спроводи, каквом су терору изложени невакцинисани, али и сви вакцинисани људи у Аустрији, Мађарској, Словачкој, Хрватској, Словенији и Чешкој, не знам како хришћанину, демократи, антифашисти може да буде жао што је пропала Хабзбуршка или Аустроугарска монархија. Кад видимо, да се, поред Аустрије (и њених бивших колонија), опет, исто дешава и у Немачкој и у Италији, свакако је боље што нам сусед није и моћна Аустријска, Хабзбуршка или Аустроугарска монархија. Гаврило Принцип је био први антифашиста или антинациста у Европи.
Мислим да је (Западна) Европа веће зло, него САД. Увек сам био против тога да се за сва зла оптужи САД, а Европа представља као невина жртва. У САД су сви глупи, а у Европи су сви паметни, културни, аристократе – да ли је то баш тако? У САД постоје државе које су одбиле Covid-Аusweis. Грађани су наоружани и спремни су да се боре за своја права и слободе. У западноевропским државама нема таквих покрета отпора, у ЕУ нема толико антифашиста. У Другом светском рату у Данској, Холандији, Француској, Белгији… било је антифашиста и антинациста исто колико и у Немачкој, Аустрији, Италији и НДХ. Да ли су западноевропски народи починили највеће геноциде? Енглески писци су пре скоро 100 година описали како ће изгледати свет који они стварају. Данас је досадно читати Орвела, Хакслија и сличне, јер живимо у том свету, и много је луђи него у њиховим књигама. То је свет који су стварали Европљани опседнути просветитељством, прогресом и окултизмом, а данас трансхуманизмом. То је она ирационалност рационалних, о којој је писао Борислав Пекић. Вера у науку настала је у Западној Европи пре неколико векова. И вакци-нацисти су радикални рационалности. Волео бих да грешим и да од ових протеста који се дешавају у европским државама буде нешто, али кад видимо колико људи на Западу жели да живи у тоталитарном систем, то ће бити чудо (за које се молимо).
Ово што Западноевропљани себи раде, изгледа као да Западом владају неевропљани, које су Западноевропљани вековима држали као робове, мучили и убијали, и сад желе да им се освете. Међутим, то сами себи раде Западноевропљани и потомци Европљана у Северној Америци, Аустралији и Новом Зеланду. Антихуманизам уништава лик Божији у човеку, брише сваки траг боголикости (човечности или људскости), и од човека ствара аутомат, киборга, роба. Циљ им је да цео свет прекроје према својој мери. На Западу постоји само „плурализам истоветности“. Фашистички Запад ће пропасти ако елите Русије и Кине одоле понудама и уценама елите Запада да заједно спроводе „четврту индустријску револуцију“. Ако одоле понудама и уценама, Запад ће, вероватно, ући у ратове против Русије и Кине. Можда су корона логори у Европи припремање (грађана) тих држава (поново) од стране Велике Британије и САД за рат против Русије и Србије (или је близу крај пандемије, или вакцинама истиче рок?), као што Аустралију припремају за рат против Кине.
Кад је министар здравља Р. Србије потписао уговор са Фајзером у вези са експерименталним леком против корона вируса, похвалио се да је такав уговор, поред Србије, Фајзер потписао још само са САД, Великом Британијом и Аустралијом, а то су чланице новог војног савез АУКУС, упереног против Кине. Нешто слично Англосаксонци припремају против Русије у средњој, источној и југоисточној Европи, и желе да и Србија учествује у рату против Русије на страни НАТО (нпр. да пошаље војнике у Украјину и Белорусију, поред Пољске, Чешке, Мађарске, Естоније, Румуније…). Циљ Енглеза је да посвађају народе из овог дела света и да уђу рат против Русије. Тако ће Енглези најмање да гину, а Словени и Германи ће опет највише да страдају. Да ли су Енглези толико паметни, а ми толико глупи?
Ако су заиста хришћанске, државе Источне Европе морају се одвојити од антихришћанске Западне Европе. И САД се може поделити на хришћанске и антихришћанске државе. Кад Западноевропљани остану сами, можда ће схватити да су они као онај цар из бајке који је шетао го, уверен да носи најлепше одело, тј. можда ће се после тога спустити на земљу или победити нацизам, фашизам и расизам (тј. антихуманизам). Дакле, ако су Словени и православци паметни и више немају осећај инфериорности (комплекс ниже вредности) у односу на Западноевропљане, одвојиће се од антихришћанског Запада (и развити четврту или нову политичку теорију?). Није нормално да Руси и Срби, који су највише страдали од нацизма, уводе било какав Аusweis и глупо је да дозволе да их Енлези заваде и поробе. И ако Руси и Срби то не дозволе, да ли ће остали православци и Словени то дозволити? Да ли ће Грци и Западни Словени заиста ући у рат против Руса и Срба? Да ли ће Германи да крену у поход на Исток ако су сви Словени и православци јединствени?
Државе Западне Европе постају тоталитарне државе, затворена друштва. Људи који су пре неколико деценија бежали из комунистичких држава на Запад, сада ће морати да беже са Запада ако и даље желе и траже слободу. На нама је да створимо услове да се врате у своје матице – уместо да имитирамо Запад и међусобно ратујемо као колоније – да створимо, у православно-словенском делу Европе, савез демократских и хришћанских држава.
Никола Варагић

НОВАК ЂОКОВИЋ ПОДРЖАО НАРОД И ПРОТЕСТЕ

ВЕЛИКИ ШАМАР ВУЧИЋУ И СВИМ ПОЛИТИЧКИМ СТРАНКАМА

Најбољи спортиста света и најбољи тенисер свих времена објавио је на свом Твитер профилу фотографију са протеста у Београду и подржао борбу народа Србије за чист ваздух, воду и храну. У свом коментару подржао је иницијативу грађана у борби за здраву животну средину и оградио се од политичара и свих политичких партија. Ставови Новака Ђоковића се у потпуности подударају са ставовима Покрета Светло.

БЕОГРАД ЈЕ УПАЛИО ПЛАМЕН СЛОБОДЕ

ВИШЕ ОД 100.000 ЉУДИ НА УЛИЦАМА ГЛАВНОГ ГРАДА

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ ПРИЗОРИ ИЗ ГЛАВНОГ ГРАДА СРБИЈЕ 
Преко сто хиљада Београђана блокирало је Газелу, Бранков мост, Славију, зграду Председништва ,ТЦ Ушће и на изузетно културан и достојанствен начин поручило је председнику Србије да им је доста тортуре, малтретирања, понижавања, затварања, запрашивања, тровања, беде и сиромаштва. Александар Вучић је припремио полицију, хулигане, водене топове, коње и псе, али када је видео толико људи, уплашио се и све стопирао. Народ је лажног опозиционара Драгана Ђиласа протерао са протеста.

СПРЕМА СЕ НОВО ГЛОБАЛИСТИЧКО-САТАНИСТИЧКО ЛУДИЛО

Гејтс најавио: Следи пандемија великих богиња!

Само неколико дана након што је Бил Гејтс најавио да би могла да уследи пандемија великих богиња, у једној лабораторији у Пенсилванији пронађене су епрувете са ознаком “велике богиње”, а све је запленио амерички Еф-Би-Ај.

– Кажете, ОК, шта ако биотерориста донесе велике богиње на 10 аеродрома? Знате, како би свет реаговао на то? Постоје природно изазване епидемије и епидемије изазване биотероризмом које би чак могле бити много горе од онога што смо искусили данас, а ипак, напредак медицинске науке требао би да нам пружи алате уз које бисмо, знате, могли проћи драматично боље.
-Помислили бисте да би ово био приоритет. Следеће године ће се та издвајања морати извршити, укључујући ову глобалну оперативну групу за пандемију – рекао је Гејтс. Он је додао да ће земље попут САД и Британије морати да потроше “десетине милијарди” на истраживање и развој како би се припремили за следећу пандемију. Само неколико дана после овог интервјуа, замрзнуте епрувете са ознаком „велике богиње“, заједно са 10 епрувета вируса „вацциниа“, случајно је пронашао лаборант док је чистио замрзивач у установи која се бави истраживањем вакцина у Пенсилванији.
ЦДЦ у сарадњи са полицијом истражује читаву ствар, а садржина епрувета чини се да је нетакнута. „Лабораторијски радник који их је открио носио је заштитну опрему. Чим сазнамо више информација обелоданићемо их“, истакли су из Центра за превенцију и контролу болести.
Велике богиње, које изазивају два соја вируса вариоле (вариола мајор и вариола минор). Варијанта вариола мајор је озбиљнији и заразнији облик, чија је смртност око 30 одсто код одраслих и још већа код деце. Сматра се да је смртност од великих богиња код домородачког становништва у САД била око 90 одсто, а вирус је збрисао огроман проценат укупне популације.
Пошто је домаћин вируса искључиво човек, великим напорима Светске здравствене организације и масовном вакцинацијом, велике богиње званично су проглашене искорењеним 1979. године. Људи се више не вакцинишу против њих, а примерци вируса се сада могу наћи у епруветама у истраживачким лабораторијама.

КАКО БИ КОН ОВО ОБЈАСНИО

Вакцинисано 91%, скок заражених 300 одсто!

Вермонт је америчка држава са највећим процентом вакцинисаног становништа, који износи чак 91 одсто. Домаћи “стручњаци” нас уверавају да када бисмо се у Србији сви овако вакцинисали, могли бисмо да “прогласимо победу над короном”.

Ево шта се заиста дешава у пракси када се вакцинише 91 одсто становништа. Вермонт тренутно бележи пораст броја заражених од 300 одсто, односно оборио је рекорде када је реч о зараженим, али и преминулим особама од корона вируса.
Повећање од 300 одсто је забележено у односу на новембар прошле године када није дата ни једна вакцина против Ковида-19.
Чекамо „објашњење“ Кона, Шеклера, Тиодоровића…

ДРОГА МОЖЕ, АЛИ ЛЕК ПРОТИВ КОРОНЕ НЕ МОЖЕ

Зашто главни апотекарски ланци у САД одбијају продају ивермектина

Сасвим је у реду давати опијате зависницима, али ивермектин? ,То не може!ʻ Неће Си-Ен-Ен, рекао водитељ америчке телевизије Фокс њуз
Стање ствари доноси изводе из емисије Такера Карлсона приказане на Фокс њузу. „Вечерас говоримо о лијечењу ковида. Ако добијете ковид, какве су Вам могућности на располагању? Требало би да о том знате много више него што је то вјероватно случај.
Раније ове године, у рецензији објављеној у Америчком часопису за терапеутику (American Journal of Therapeutics) објављено је да би антипаразитски лек ивермектин могао бити веома делотворан у лечењу ковида у раној фази. Истраживачи су дошли до закључка да ивермектин ,доводи до великог, статистички значајног смањења степена смртности, скраћења времена клиничког опоравка и скраћења времена потребног за одстрањивање вирусаʻ.
Проблем је што у овој земљи не можете добити ивермектин чак ни кад вам га љекар препише. Према извештајима, апотекарски ланци попут ЦВС-а и Волгрина (CVS, Walgreen) одбијају рецепте. Због…? Обратили смо се овим компанијама, и ниједна од њих то није демантовала. ЦВС је изјавио да су ,фармацеути овлашћени да процене рецепт и дијагнозу у складу са својим професионалним искуствомʻ. Волгрин је изјавио нешто слично.
Сасвим је кул давати опијате зависницима, али ивермектин? ,То не може!ʻ Неће Си-Ен-Ен.
Марк Макдоналд је љекар, клинички психијатар.
Докторе, сматрате ли да има наде да ивермектин буде делотворан лек за ковид?
Марк Макдоналд: Он би могао бити лек који спасава животе. Овај лек, који се показао као безбедан, невероватно безбедан, и исто тако делотворан код паразитских зараза код деце – толико да је његов изумитељ добио Нобелову награду пре коју годину – на многе начине је излечио ову пандемију у земљама где је институционално примењен. Најсвежији пример је Утар Прадеш у Индији. Лек је безбедан, делотворан и потребно је да буде опште доступан, свим пацијентима, у консултацији са својим љекарима.
Такер Карлсон: Си-Ен-Ен је против њега, из разлога који ме потпуно збуњују, и као резултат тога, колико чујемо, ЦВС и Волгрин, који владају апотекарским тржиштем у САД, на неким местима одбијају да га преписују. Зашто?
Марк Макдоналд: То се дешавало мојим и пацијентима мојих колега, дешава се у целој земљи. Апотеке се умећу између љекара и пацијената. Ускраћују лек који спашава животе и тиме постају саучесници у хоспитализацији и смрти пацијената. Али, како управо рекосте, право питање је зашто? Зар сви не би требало да спашавамо животе, поправљамо здравствени биланс? Једина, пак, прича коју чујемо је масовна, универзална, принудна вакцинација. Лечење у раној фази, не само ивермектином, већ свим лековима коришћеним ових годину дана, невероватно је и загонетно постало мета напада, оспоравања и игнорисања. Ко се тог дотакне као да је дирнуо у осиње гнијездо. Ја сам то помињао пре неколико месеци, и налог на Твитеру ми је суспендован – и и даље је суспендован, чак и пошто сам уложио жалбу… И други љекари били су мета сличних напада, и рецепти су им одбијани. И зашто се то дешава? Зашто се не говори о безбедном и делотворном лечењу у раној фази? Мислим да је то изузетно важно питање.
Такер Карлсон: Може ли се ивермектин набавити?
Марк Макдоналд: Зависи где одете. У главним апотекарским ланцима изузетно тешко. Мање, независне апотеке, једна мала апотека у Лос Анђелесу у коју шаљем пацијенте имају залихе. Може се наћи ако га тражите, али често претходно морате много телефонирати.
Такер Карлсон: Докторе, заиста Вам хвала на гостовању. Надам се да ће Ваше речи наићи на широк одзив.“

БИЛ ГЕЈТС ОПЕТ НАЈАВЉУЈЕ ШТА НАМ СПРЕМАЈУ

Нова опасност могли би да буду терористички напади биолошким оружјем

Имамо вакцине које помажу вашем здрављу, али само мало смањују пренос. Потребан нам је нови начин прављења вакцина, рекао оснивач „Мајкрософта“

Милијардер Бил Гејтс упозорио је на климатском самиту УН у Глазгову COP26 да би, поред пандемија, нова опасност за човечанство могли да буду терористички напади биолошким оружјем. Он је зато позвао да се инвестирају милијарде долара у такозване „Игре микроба“, како би се човечанство адекватно припремило
Гејтс је то рекао током дискусије са Џеремијем Хантом, председавајућим Комитета за здравство и социјално старање британског парламента и бившим британским министром здравства током самита COP26. Оснивач „Мајкрософта“ је позвао на формирање глобалног пандемијског „ударног тима“ у Светској здравственој организацији (СЗО).
Прети нам биотероризам, потребне су милијарде. „Потребно је око милијарду годишње за пандемијски „ударни тим“ у СЗО, који би се бавио надзором и оним што ја зовем „Игре микроба“, односно увежбавањем одговора“, рекао је Гејтс.
Он је навео и пример како би терористи могли да нападну више аеродрома у исто време вирусом великих богиња, па би то могао да буде један од сценарија за увежбавање у „Играма микроба“ како бисмо се припремили за евентуални напад. Он је објаснио да постоје природно узроковане епидемије, али да оне могу бити и последица биотероризма и као такве могу бити горе него природне. Међутим, како је додао, напредак у науци требало би да нам да оруђа за бољи одговор него што сада имамо. Милијардер је рекао да би земље као што су САД и Велика Британија, требало да уложе десетине милијарди у истраживања и развој како бисмо били спремни за следећу пандемију.
Навео је и да се нада како ће свет за пет година бити припремљен за одговор на могућу нову пандемију, али да је за то потребно свеобухватно улагање у развој и истраживање. „То би могло до доведе до бројних иновација, а како бисмо били спремни за могућу нову пандемију, треба да искоренимо грипа и прехладу, учинимо вакцине јефтиним, да имамо велике фабрике, да направимо вакцине које би могле бити у облику малог фластера који ставите на руку, а све то би било веома корисно и ако пандемије не буде“, рекао је Гејтс, преноси Скај њуз. Немамо вакцине које блокирају пренос вируса корона
Један од најбогатијих људи на свету споменуо је и вакцине које се тренутно користе против вируса корона. „Немамо вакцине које блокирају пренос вируса. Имамо вакцине које помажу вашем здрављу, али само мало смањују пренос. Потребан нам је нови начин прављења вакцина“, рекао је Гејтс.

У СРБИЈИ ПУКЛА ВАКЦИНАЦИЈА

ВУЧИЋ И БРНАБИЋКА У ПАНИЦИ - НАРОД ПРОВАЛИО МАНИПУЛАЦИЈЕ Након увођења ковид пропусница, вакцинисано свега 1,4 % грађана

  • Најавили су представници кризног штаба као и политичари да је ово само почетак мера, тачније почетак увођења ковид пропусница за које кажу да ће се проширити, како временски тако и локационо, но премијерка Ана Брнабић је истакла да “за сада” неће бити проширења обавезе поседовања.

Оно што су неуставном одлуком покушали да ураде и кризни штаб и власт у Србији али и део опозиције јесте да на перфидан начин “мотивишу” грађане да се вакцинишу док су рачунали на саможивост дела грађана Србије који је требало да прокоментарише увођење ковид пропусница од 22х као: “па шта мене брига, ја не идем у кафану после 22”. Прерачунали су се као и сваки пут до сада само још увек не могу да изађу у медији и то признају. Немају снаге да признају да чак ни спровођење фашистичких мера није допринело да се народ “уцени”.
Увођење ковид пропусница
У Србији се од увођења ковид пропусница вакцинисало свега 1,4 % грађана а укупно је ревакцинисаних 43,4%. Уколико узмемо у обзир да након 5 месеци истиче “вредност” друге дозе те да је потребан бустер како би се неко рачунао као вакцинисан, слободно рачунајте да је у Србији “имунизовано” свега од 12 до 18% грађана Србије остали су невакцинисани.

РАЗОТКРИВЕНИ ТАЈНИ ПЛАНОВИ КОВИД МАНИПУЛАТОРА

Глобалистима од вакцине битнији ковид сертификати: Ево зашто су им они потребни!

  • Како је могуће да је прошле године у ово време било знатно мање заражених, иако нико није вакцинисан, а сада вишеструко више заражених, иако је вакцинисано више од 50 одсто људи, а ако је веровати статистици, у појединим европским земљама и више од 60, 70 одсто?

Ово је питање које разоткрива манипулаторе. Јер, није њима циљ заштита становништва, већ увођење ковид сертификата, као припрема раје за нову агенду, која је још страшнија од короне. Вакцина је само први корак у остваривању тог циља.
Украјина је добар пример где вакцинација води. У главном граду Кијеву ових дана је уведен Ковид-сертификат за скоро све: теретане, кафиће, ресторане, јавне зграде, па чак и за јавни превоз (!). У Кијеву је могуће, јер има око 50% вакцинисаних, али у остатку Украјине се не уводи, јер је на националном нивоу вакцинисано само око 17%. Дакле, у остатку земље вакцине морају да се промовишу док се не достигне бар тих магичних 50%, а онда ће увести и контролу кретања. Да ли је сад јасно? Што више вакцинисаних, лакше нам је одузети слободу, што је и циљ. Вакцинација нам је продата као „излаз из пандемије“, а заправо је то замка која води у ропство и потпуну контролу.
ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ И УНИШТАВАЊЕ ДИСТРИБУТИВНИХ КАНАЛА
На овом фронту, манипулатори такође иду по плану. Криминалац Клаус Шваб и његов приватни клуб ултрабогаташа, претенциозно назван „Светски економски форум”, одавно су нам рекли шта нас чека у оном чувеном снимку у којем кажу: „нећете поседовати ништа и бићете срећни. „Њихов план за рушење капитализма и увођење Великог ресетовања већ је у пуном јеку. Дистрибутивни канали су први на удару и намерно изазивају велике несташице. То се намерно ради, превише је доказа, али опет мејнстрим медији о томе не пишу и не истражују. Само се збуњени питају шта се дешава?
А наредни кораци су већ познати. Након канала дистрибуције, следеће на ударну ће бити валуте. Инфлација у ЕУ је већ достигла 4%, али то није ништа у поређењу са оним што планирају 2022.
Неколико великих америчких инвестиционих банака је већ на ивици банкрота и када дође време манипулатори ће их гурнути преко ивице. То ће довести до кризе веће од 2008. године и ако ствари буду текле по плану, дочекаћемо хиперинфлацију и потпуни колапс монетарног система, што је наравно неопходно за увођење новог дигиталног новца који планирају да нам наметну, а који ће бити везан за Ковид сертификацију.
Дакле, није битан број заражених и оболелих, већ опште прихватање ковид сертификата који ће се проширити на готово све, од радног места до превоза и практично ће бити неопходан за све друштвене активности (већ је у пракси у Аустралији и Канади). Све ће то бити одлична припрема за наставак агенде и приморавања народа да прихвати нове, још радикалније видове контроле. Најгоре тек следи.
Колико вакцине (не)штите, какве су краткорочне и дугорочне нус појаве је само додатак у целој причи. Јер, роб који мора пре свега да размишља о свом здрављу (па макар му страх од болести био и наметнут путем медија) и о томе да ли ће имати шта да поједе, неће моћи да мисли на побуну. Додуше, неће ваљати ако буде превише гладан и то дубока држава одлично зна. Управо зато Шваб најављује да ће држава бринути о „појединцу који не поседује ништа“. Добиће таман онолико колико му је потребно да преживи. Баш као што је и сваки роб до сада добијао у историји.

ОПААА... НОВАК ПОБЕДИО КОРОНА ТЕРОРИСТЕ

Велеобрт: Ђоковић може и без вакцине у Аустралију, процурео мејл који није смео

И док већ пуних месец дана постоји перманетни, свакодневни притисак на тенисере и тенисерке да се вакцинишу одједном је на адресу WТА стигла порука коју је мало ко очекивао у овом тренутку. Све ово је донело потпуно нови моменат о учешћу Новака Ђоковића на Аустралијан опену.
Постављао се питање који ће играчи и играчице играти у Мелбурну јер је око 35 одсто играча невакцинисано, али је сада донета промена.
Наиме, најпре су сви професионални спортисти како у локалу, тако и они који долазе из иностранства морали да покажу да имају две примљене вакцине да би се такмичили. Ипак, изгледа да се од те одлуке одустало.
Како преноси Бен Ротенберг, амерички новинар, објавио је мејл који није смео да процури, барем не у овом тренутку.Тениски савез Аустралије је послао допис WТА у ком стоји да би и невакцинисани играчи могли да учествују у Мелбурну, али у случају да одраде двонедељни карантин. Заправо, уколико мало размислимо, све ово није донело никакву промену у односу на ову годину. Сви се и даље живо сећају фотографија Новака са терасе током изолације пред почетак турнира у Мелбурну.Наводи се у мејлу да ће играчи морати да имају негативни PCR тест 72 сата пре одласка у Аустралију, те да ће морати редовно да буду тестирани током турнира. Док они који су вакцинисани имају повластицу да не морају у изолацију.
И сам Ротенберг се оградио јер постоји могућност да се све још неколико пута промени до 17. јануара када би требало да почне Аустралијан опен.Све ово је изазвало праву панику међу навијачима који не желе да пропусте прилику да гледају најбоље тенисере света. И даље су у току преговори челника турнира са Владом Викторије око тога које ће бити обавезе, а која права професионалних спортиста који од 1. јануара 2022. године буду долазили у ову земљу.

БУДИ СЕ СРБИЈА

КРЕНУЛИ ПРОТЕСТИ У БЕОГРАДУ, КРАГУЈЕВЦУ, НОВОМ САДУ, НИШУ, ЗРЕЊАНИНУ

БУДИ СЕ СРБИЈА 
Грађани Србије су у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Зрењанину изашли на улице, одлучни да се супроставе тиранији и изборе за право на достојанствен живот и своја грађанска и цивилизацијска права која су гарантована Уставом Србије.

ОВО ЈЕ ТРЕНУТНО НАЈВЕЋА ВЕСТ НА СВЕТУ

ИСТИНА О ИВЕРМЕКТИНУ

 

 

„У овом тренутку не постоји већа вест на свету од Ивермектина“ – каже најпродаванији аутор „Њујорк тајмса“. Па зашто је онда новинари не објављују?

Мајкл Капуцо, најпродаванији аутор Њујорк тајмса, недавно је објавио чланак под насловом „Лек који је дешифровао Ковид“. Чланак од 15 страница бележи огромну борбу доктора који су у првом реду одбране на свим континентима, да се лек Ивермектин одобри као терапија за лечење Ковид-19, као и неуморне напоре новинара, медија и компанија на друштвеним мрежама да те планове осујете.
Због Ивермектина, каже Капуцо, „стотине и хиљаде, тачније милиони, људи широм света, од Утар Прадеша у Индији до Перуа и Бразила, остају живи а не умиру.“ Ипак, медији су учинили све што могу да „раскринкају“ идеју да Ивермектин може послужити као ефикасан, лако доступан и приступачан третман за Ковид-19. Они су одбацили аргументе здравствених регулатора широм света да једноставно нема довољно доказа који оправдавају његову употребу.
Са своје стране, Капуцо је као репортер, „својим очима видео другу страну приче“ која није нигде објављена. Причу о многим пацијентима у САД којима је Ивермектин спасио животе и о пет лекара који су водили битку за спасавање живота широм света, Полу Марику, Умберту Медурију, Хосе Иглесиасу, Пјеру Корију и Џоу Варону. То су све високоодликовани лекари. Својим вођењем Савеза за критичну негу Ковид-19 на првој линији фронта (FLCCC), већ су побољшали третман Ковид-19 откривајући и промовишући употребу кортикоидних стероида против вируса. Али њихови позиви на употребу Ивермектина наишли су на зид отпора здравствених регулатора и на зид ћутања медија.
„Заиста бих волео да свет види обе стране“, јада се Капуцо. Али, нажалост, већина новинара није заинтересована да исприча другу страну приче. Чак и да јесу, њихови издавачи би вероватно одбили да то објаве.
То може објаснити зашто је Капуцо, новинар који је шест пута номинован за награду „Пулицер“, најпознатији по својим бестселерима „Њујорк тајмса“, публицистичким делима Близу обале и Соба убиства, на крају објавио свој чланак о Ивермектину у „Маунтин хоуму“, месечном локалном часопису за планине Пенсилваније и регион Њујорк Фингер Лејкс, чији је уредник Капуцова супруга. То је и разлог зашто сам одлучио да данашњи пост посветим Капуцовом чланку. Једноставно речено, што је могуће више људи, посебно новинара, мора прочитати његову причу.
Како сам Капуцо каже: „Не знам за већу причу на свету.“

СВЕТЛО СИЈА ЈОШ ВЕЋИМ СЈАЈЕМ
Након што је Јутјуб угасио канал ТВ Светло, отворен је нови канал ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ

Глобалисти и сатанисти не знају да НИКО НЕ МОЖЕ ДА УГАСИ СВЕТЛО

Силе таме и мрака, у свом очају, јаду и незнању, покушале су да угасе Светло, не знајући да је Светло створио Творац Универзума и да СВЕТЛО НИКО НЕ МОЖЕ ДА УГАСИ. На сваки њихов покушај увођења таме и мрака, добиће још већу и снажнију количину енергије Светла, све док не буду потпуно ослепљени и спаљени. 
 Сви који мисле да могу да угасе Светло, нека се сете речи божјих:
НЕКА БУДЕ СВЕТЛОСТ! И БИ СВЕТЛОСТ! И виде Бог да је Светлост добра, и растави Бог Светлост од таме. И Светлост Бог назва дан, а таму назва ноћ. И би вече и би јутро, дан први.
И би прва емисија новог Светла – ТВ Светла Србије, зато што Светло наставља своју светлу мисију и зато што СВЕТЛОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГАСИ.
ПРИДРУЖИТЕ СЕ СВЕТЛУ! БУДИТЕ ДЕО СВЕТЛОСТИ. ПОДЕЛИТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ОВАЈ ВИДЕО И КЛИКНИТЕ ОПЕТ НА SUBSCRIBE И НА ЗВОНЦЕ.
Учланите се у Покрет Светло и испуните приступницу на сајту: http://www.pokretisvetlo.com/ На сајту Покрета Светло пратите најновије вести из земље и света и посетите продавницу ТВ Светла.
ПОМОЗИТЕ РАД ПОКРЕТА СВЕТЛО И ТВ СВЕТЛО И УПЛАТИТЕ ЧЛАНАРИНУ И ДОНАЦИЈУ НА:
– динарски рачун број: 340 – 11022913 – 43, шифра 289, прималац Покрети Светло, Београд – PAYPAL на адресу: donacije@pokretisvetlo.com

 

ЈУТЈУБ УГАСИО КАНАЛ ТВ СВЕТЛА

САТАНИСТИ И ГЛОБАЛИСТИ МИСЛЕ ДА СЕ СВЕТЛО МОЖЕ УГАСИТИ

Обавештавамо све грађане, пријатеље и пратиоце, који три године подржавају наш рад, да су данас инквизитори из ЈУТЈУБА укинули наш канал ТВ СВЕТЛО.

Зашто?

Ми то не знамо

Само то знају ти медиокритети из ЈУТЈУБА .

Гуши се слобода мишљења. Нема расправе.  Нема дебате и стручног сукобљавања. Протерује се свака критика. Ствара се једноумље и дебилизам послушних робова. Демократије је уништена. Република убијена.
Када Бил Гејтс отворено говори да се ради на смањивању броја људи на планети, онда тог зликовца не забрањују и не хапсе. Када Клаус Шваб прети да нећемо ништа да имамо, али да ћемо да будемо срећни, онда нико њега не забрањује и не хапси. Када Узурпатор лаже, спинује, фалсификује, манипулише, обмањује и прети, када шири говор мржње, онда ни њега не забрањују и нико не сме да га ухапси.
Ми настављамо даље борбу. Нема предаје!  Слобода се осваја. Истина ће да победи корпоративни фашизам.

Отворили смо нови канал на Јутјуб мрежи под називом ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ.

Захваљујемо вам се на поверењу и подршци,
Београд, 7530.године, шумопад, дан шести
Милан Бекић, директор ТВ СВЕТЛО
Бранко Драгаш

МИ НАСТАВЉАМО НАШУ СВЕТЛУ МИСИЈУ. СВИ КОЈИ СТАНУ НА ПУТ СВЕТЛОСТИ БИЋЕ ЗАУВЕК УГАШЕНИ И ОСЛЕПЉЕНИ. ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ У БОРБИ ПРОТИВ ТАМЕ.

Ускоро нас гледајте на Јутјуб каналу ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ

Позовите ваше пријатеље да нам се придруже и кликните на сабскрајб и звонце.
Помозите рад Покрета Светло и ТВ Светло 1 уплатом на PAYPAL на адресу  donacije@pokretisvetlo.com, или на динарски рачун 340-11022913-43, прималац Покрети Светло, Београд

СЛЕДЕЋИ ПОТЕЗ ЛУДАКА И ГЛОБАЛИСТА ЈЕ СВЕТСКИ ХАОС И ГЛАД

НОВА АГЕНДА опет почиње из Кине – увод у искључења струје у целом свету

Крајем септембра 2021. у светским медијима појавили су се први званични извештаји о озбиљном енергетском дефициту у НР Кини, а од тада су у врху најважнијих вести. Првог дана октобра је једна област у Немачкој дала грађанима упутство како да “кувају и греју се без струје”, упозоравајући на могућност да најразвијенија земља Европе остане у потпуном мраку. А, портапрол глобалиста Клаус Шваб је још пролетос све то најавио, баш као што је најавио и корона пандемију неколико месеци пре “зараженог слепог миша из Вухана”.

Постоји неколико теорија о томе зашто се Кина суочава са великим дефицитом електричне енергије и прети јој општи колапс? Народна Република Кина има довољно природног богатства и нема дефиците струје, а он је у теорији немогућ јер ће приватни произвођачи, видећи знаке вакуума на тржишту, одмах покушати да зараде на томе. Ако је проблем саботажа – матична комунистичка партија ће одмах решити сваки проблем. Стога се поставља питање шта би био разлог за дефицит угља у НР Кини? У кинеским и светским медијима се наводи као најлогичније објашњење да је проблем узрокован свађом с Аустралијом, корона пандемијом, прекидима снабдевања и другим невољама. Аустралија је трећа или четврта на свету по расположивим резервама угља, с рударством је све у реду на глобалном нивоу и знатан део извози у Кину.

Такође, чињеница је да НР Кина на другом или трећем месту по резервама угља на свету, а у погледу производње, Кина је генерално број један. Стога и кад би обуставили увоз из Аустралије, не би било неких катастрофалних последица.

Зато се родила друга теорија нестанка струје – нарочито после најаве Клауса Шваба – нова агенда глобалиста за урушавање светске инфраструктуре и гурања света у хаос. Прво ће да „искључе“ Кину, затим друге земље и треће и – на крају – светла неће бити нигде у свету. Баш као што је и корона вирус кренуо прво из Кине…

Електрична енергија је у данашњем свету – све. То није само светло којим нас је обасјао Тесла. Од струје нам у 21. веку зависи посао и плата, грејање и исхрана,  хигијена и здравље, снабдевање, све финансијске трансакције и комуникација са спољним светом и најближима.

ДР НЕСТОРОВИЋ: Овим ћете победити вирус! Народни лекови и један савет

Слаб имунитет неће моћи да се избори са претњом и доћи ће до штете по здравље особе и развоја болести

Доктор Бранимир Несторовић, специјалиста је педијатрије са субспецијализацијом из пулмологије и алергологије открива тајне алтерантивне медицине и даје савете за јачање имунитета.

Које савете из ајувердске медицине препоручујете нашим читаоцима?

– Ајурведа је настарија медицина на свету. Ајурведске биљке имају одличне ефекте, али је по мени важнији принцип довођења тела у равнотежу са околином. Принципи ајурведе су философски, не ради се о лечењу болести, већ постизању равнотеже између човека и средине.

– Има много начина за подизање имунитета, један је шетња на хладном ваздуху, у трајњу до сат времена. Други је боравак у сауни, такође до сат времена. У исхрани корисити храну богату влакнима, поврће, најмање два пута недељно морска риба, по могућности печена.

У условима светске епидемије корона вируса, какав савет бисте дали нашим читаоцима за јачање психичког здравља?

– Дефинитивно знамо да психички стрес додоводи од озбиљне супресије имуног одговора. Стрес активира одговор који у основи има активацију симптокуса, а то све иде на уштрб активности имуног система и интелектуалних функција. Стога је постизање стања релаксације, вежбама дисања, добрим сном, медитацијом увек добро за имуни систем.

Која три народна лека бисте препоручили за јачање имуног система?

На првом месту је лист коприве, на другом бих увек ставио бели лук, а треће место орах. Коприва садржи бројне имуностимулаторне и антикарциногене супстанце, а бели лук и броколи супрона једињења која су изразити антиоксиданси. Орах је намирница са пуно корисних материја, неке од њих, јунглан на пример су јединствене само за њега.

Да ли својим пацијентима препоручујете неке алтернативне методе лечења и у коју медицину највише верујете поред традиционалне медицине?

– Верујем да све што помаже треба да се користи. Ако постоји ефикасан лек, зашто га не користити. Ако нека биљка има одличне ефекте, на пример имела у регулисању шећера, као имуностимулатор и антикарциногена биљка, зашто је не корситити.

Да ли ваши пацијенти верују у алтернативну медицину и савете које им дајете?

– Имам добар однос са пацијентима, тако да ми говоре шта користе. Огроман број користи неку од метода алтеранативне и комплементарне медицине, али се плаше да до кажу свом лекару. Последњих година је експлодирала употреба хомеопатије, као и квантне медицине.

СВЕТСКИМ НАУЧНИЦИМА И ЛЕКАРИМА ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ДА ЛЕЧЕ ЉУДЕ

ЛЕКАРИ ПОТПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦИЈУ ПРОТИВ ЗЛОЧИНА ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ

Међународна коалиција од 6.700 доктора, лекара и научника осудила је владе и креаторе политике Kовид-а због њихових ауторитарних стратегија у лечењу пандемије кинеског вируса, оптуживши их у отвореном писму да спречавају лекаре у пружању лекова који спашавају животе пацијената и да ућуткају научну дебату.

Документ, назван лекарска декларација(Physicians’ Declaration), настао је након Светског самита о ковиду у Риму, Италији на којем се група доктора, лекара и научника састала раније овог месеца како би говорили „истину на власт о истраживању и лечењу пандемије Kовида“.

Декларација лекара гласи:

Ми светски лекари, уједињени и одани Хипократовој заклетви, препознајући професију медицине какву знамо да је на раскрсници, приморани смо изјавити следеће;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да је наша највећа одговорност и дужност подржати и вратити достојанство, интегритет, уметност и медицину;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да постоји невиђен напад на нашу способност бриге о нашим пацијентима;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да су креатори јавних политика одлучили наметнути стратегију лечења “једна величина за све”, која је резултирала непотребном болешћу и смрћу, уместо подржавања темељних концепата индивидуализираног, персонализираног приступа нези пацијената који се показао сигурним и делотворним;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да су лекари и други пружатељи здравствених услуга који раде на првим линијама, користећи своје знање о епидемиологији, патофизиологији и фармакологији, често први који су идентификовали нове, потенцијално спасоносне третмане;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да се лекари све више обесхрабрују у укључивању у отворени стручни дискурс и размену идеја о новим и новонасталим болестима, не само да угрожавају суштину медицинске професије, већ што је још важније, трагичније, животе наших пацијената;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да је на хиљаде лекара спречено у пружању лечења својим пацијентима, због препрека које су поставиле фармација, болнице и агенције за јавно здравље, због чега је велика већина пружатеља здравствене заштите беспомоћна у заштити својих пацијената пред болестима. Лекари сада саветују својим пацијентима да једноставно оду кући (допуштајући вирусу да се умножи) и врате се кад им се болест погорша, што је резултирало стотинама хиљада непотребних смрти пацијената, због неуспеха у лечењу;

Са обзиром на то да ово није лек. Ово није брига. Ова политика може заправо представљати злочин против човечности.

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА: Пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву

Ризик од сиромаштва и даље је велики у целој Европи, а грађани Србије су међу последњима који себи могу да приуште живот достојан човека и налазе се у категорији с државама у којима је сваки четврти, чак и трећи становник у ризику од сиромаштва, показују подаци Евростата.
Само Војводина има мањи проценат становништва у ризику од сиромаштва (између 24,5 и 36 одсто), док су централни и јужни део Србије (више од 36 процената) на истом нивоу, као и делови Бугарске и Румуније, Турске, Северне Македоније, али и неколико региона Италије и Шпаније. 
 Према прогнозама Светске банке, број сиромашних у Србији могао би да се повећа за додатних 125.000–327.000, услед економског шока, у зависности од тога колико буде трајала криза изазвана ковидом 19.
Статистика показује да већ пола милиона грађана живи у апсолутном сиромаштву, с мање од 12.286 динара месечно, а чак четвртина, што је око 1,6 милиона људи, јесте у ризику од сиромаштва, с мање од 19.391 динар месечно.

ТЕРОР НАД ЉУДИМА U AUSTRIJI: Отпустили наставнике јер су одбили да се тестирају и носе маске!

У Аустрији је, од почетка пандемије, отпуштено 25 наставника због одбијања поштовања коронамера и ношења маски.
Они нису желели да носе маске, или да се тестирају, односно одбијали су да надзиру ђаке приликом тестирања.

Највише отпуштања било је у Доњој Аустрији, где је отказ добило осам наставника. У Бечу је отказ добило пет наставника, колико и у малој покрајини Форарлберг.
У Горњој Аустрији отпуштено је троје наставника јер нису желели да носе маску за време наставе. У Штајерској, Салцбургу и Корушкој отпуштен је по један наставник, од којих је један одлучио да се обрати суду. Само у Бургенланду и Тиролу није било отпуштања наставника због непоштовања мера. Међутим, додаје се у Тиролу, то не значи да не постоји отпор против корона мера у школама. Школе су са наставницима који су одбијали корона мере покушали да дођу до решења у личним разговорима, а у појединачним случајевима, у којима то није било могуће, примењена је суспензија. Претња суспензијом у Тиролу је деловала, мада је више наставника одлучило да оде на неплаћено одсуство.

СВЕ МАСОВНИЈИ ПРОТЕСТИ У ЦЕЛОМ СВЕТУ ПРОТИВ КОРОНА ДИКТАТУРЕ И УВОЂЕЊА КОВИД ПАСОША

Италија, као и Француска, су узбуркане демонстрацијама. Народ излази на улице у готово свим већим градовима.

У Риму је у суботу изашло више од 100.000 Италијана против ковид пасоша, које власт хоће да уведе од 1. октобра. У Трсту је шетало више од 20.000, као и у другим градовима.
Наиме, режим је најавио да ће од 1. октобра запослени морати да имају ковид „аусвајс“ као доказ да су вакцинисани против корона вируса.
У Словенији су, осим демонстрација, људи прибегли и „превари“ тако што плаћају да се неко вакцинише уместо њих и добије „аусвајс“. Један наркоман у Словенији се до сада вакцинисао више од 20 пута…
У Грчкој и Француској су такође масовне демонстрације народа против ковид пасоша и присилне вакцинације.

ДОК ЦЕО СВЕТ МАЛТРЕТИРАЈУ СА ВАКЦИНИСАЊЕМ,
ИНДИЈА ИМА ЈЕДНОСТАВАН ЛЕК ЗА КОРОНУ

ДР НЕСТОРОВИЋ: Лек за корону је комбинација ова три састојка и кошта долар и по!

Чувени српски пулмолог, педијатар и алерголог доктор Бранимир Несторовић каже да се показало да имунитет након прележане инфекције коронавирусом траје и до десетак година.

Људи који раде с малишанима и који имају малу децу сигурно су већ развили неку врсту имунитета, поручује пулмолог Бранимир Несторовић.
– Стигао је четврти талас короне у целој Европи. Потврђено је да је имунитет веома добар после прележане инфекције.
Руси су сад показали да имунитет траје најмање десетак година. Ми смо причали да је то од три до пет година. Мислим да је ово 84. недеља како траје епидемија. Према свим параметрима смо морали већ да изађемо из ње. Сада видимо после свега да нема разлике између земаља које су имале строге мере, које нису имале никакве мере, затим земље које су највише вакцинисане као Израел и Велика Британија имају највише заражених. Мене су учили на факултету да свака следећа мутација слаби вирус, али сада видимо да свака следећа варијанта је све вирулентнија – каже стручњак.
Несторовић потом каже да је чудно како ни после годину дана не знамо пуно о вирусу.
Имамо случајеве када се свашта дешавало у Индији, где је хиљаде умирало, и само се одједном ситуација решила. Ради се о томе да је Индија делила комбинацију лека ивермектина, цинка и доксициклина. Та комбинација коштала је око један и по долар, индијска влада је то делила и све је стало. Мени је жао што се о томе не прича довољно. Али има га по ветеринарским апотекама. Ветеринари су постали главне фаце – каже у свом стилу Несторовић.

ДИГАО СЕ БЕОГРАД!
ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА НА ПРОТЕСТУ ПРОТИВ КОРОНА ДИКТАТУРЕ

У Београду је одржан велики антиглобалистички скуп против ковид пропусница и обавезне вакцине. Према проценама, у протесту на неколико локација у центру града учествовало је неколико десетина хиљада људи.
Главна порука са великог протеста била је: блокираћемо све мостове и највеће путне правце ако издајнички режим Александра Вучића уведе ковид пропуснице и обавезну вакцину! Такође, народ је успео да избегне провокације, које су режимски навијачи под контролом полиције покушали да изазову током протеста, а поједини режимски медији су чак унапред најавили инциденте!
Испред Владе Србије, око 20 часова, окупљени су поручили да се неће разићи док полиција не ослободи ухапшене уеснике литије монаха Антонија, који су поподне лишени слободе само зато што су шетали центром Београда. Демонстранти ће отићи и до споменика Стефану Немањи, али и облепити институције антирежмским налепницама.
Око 19 часова и 45 минута, тензије због режимских провокатора су се смириле, а велики број људи је кренуо ка Влади Србије да би послао поруку режиму: уколико се уведу ковид пропуснице, блокираће се сви мостови и велики путни правци у земљи! Код Владе Србије се налазе јаке полицијске снаге.
Око 19 часова и 15 минута на Теразије у близини Председништа стигле су јаке полицијске снаге. Велики је број и полицајаца у цивилу, а многи су препознали и људе из клана Веље Невоље. Дамњан Кнећевић са говорнице упозорава полицију да не покушава да нападне народ и да је она ту да штити народ, а не Александра Вучића.
Велики број људи је стигао пред Председништво Србије, а центром Београда се ори „Вучићу педеру“. Окупљени шаљу поруке да неће прихватити ковид пропуснице и обавезну вакцинацију. Према проценама на улици је неколико десетина хиљада демонстраната.
Др Алек Рачић сa бине поручује да народ мора да се супротстави фармакомафији и глобалистима и то свим расположивим политичким средствима. Др Антонијевић истиче да се његово дете неће вакцинисати уз поруку „вакцине неће бити“.
Close Menu