НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ ИЗ ЗЕМЉЕ И СВЕТА

ОВО НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧИТАТЕ НА ГЛОБАЛИСТИЧКИМ И ОКУПИРАНИМ ЈАВНИМ МЕДИЈИМА

СВЕТЛО СИЈА ЈОШ ВЕЋИМ СЈАЈЕМ
Након што је Јутјуб угасио канал ТВ Светло, отворен је нови канал ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ

Глобалисти и сатанисти не знају да НИКО НЕ МОЖЕ ДА УГАСИ СВЕТЛО

Силе таме и мрака, у свом очају, јаду и незнању, покушале су да угасе Светло, не знајући да је Светло створио Творац Универзума и да СВЕТЛО НИКО НЕ МОЖЕ ДА УГАСИ. На сваки њихов покушај увођења таме и мрака, добиће још већу и снажнију количину енергије Светла, све док не буду потпуно ослепљени и спаљени. 
 Сви који мисле да могу да угасе Светло, нека се сете речи божјих:
НЕКА БУДЕ СВЕТЛОСТ! И БИ СВЕТЛОСТ! И виде Бог да је Светлост добра, и растави Бог Светлост од таме. И Светлост Бог назва дан, а таму назва ноћ. И би вече и би јутро, дан први.
И би прва емисија новог Светла – ТВ Светла Србије, зато што Светло наставља своју светлу мисију и зато што СВЕТЛОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГАСИ.
ПРИДРУЖИТЕ СЕ СВЕТЛУ! БУДИТЕ ДЕО СВЕТЛОСТИ. ПОДЕЛИТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ОВАЈ ВИДЕО И КЛИКНИТЕ ОПЕТ НА SUBSCRIBE И НА ЗВОНЦЕ.
Учланите се у Покрет Светло и испуните приступницу на сајту: http://www.pokretisvetlo.com/ На сајту Покрета Светло пратите најновије вести из земље и света и посетите продавницу ТВ Светла.
ПОМОЗИТЕ РАД ПОКРЕТА СВЕТЛО И ТВ СВЕТЛО И УПЛАТИТЕ ЧЛАНАРИНУ И ДОНАЦИЈУ НА:
– динарски рачун број: 340 – 11022913 – 43, шифра 289, прималац Покрети Светло, Београд – PAYPAL на адресу: donacije@pokretisvetlo.com

 

ЈУТЈУБ УГАСИО КАНАЛ ТВ СВЕТЛА

САТАНИСТИ И ГЛОБАЛИСТИ МИСЛЕ ДА СЕ СВЕТЛО МОЖЕ УГАСИТИ

Обавештавамо све грађане, пријатеље и пратиоце, који три године подржавају наш рад, да су данас инквизитори из ЈУТЈУБА укинули наш канал ТВ СВЕТЛО.

Зашто?

Ми то не знамо

Само то знају ти медиокритети из ЈУТЈУБА .

Гуши се слобода мишљења. Нема расправе.  Нема дебате и стручног сукобљавања. Протерује се свака критика. Ствара се једноумље и дебилизам послушних робова. Демократије је уништена. Република убијена.
Када Бил Гејтс отворено говори да се ради на смањивању броја људи на планети, онда тог зликовца не забрањују и не хапсе. Када Клаус Шваб прети да нећемо ништа да имамо, али да ћемо да будемо срећни, онда нико њега не забрањује и не хапси. Када Узурпатор лаже, спинује, фалсификује, манипулише, обмањује и прети, када шири говор мржње, онда ни њега не забрањују и нико не сме да га ухапси.
Ми настављамо даље борбу. Нема предаје!  Слобода се осваја. Истина ће да победи корпоративни фашизам.

Отворили смо нови канал на Јутјуб мрежи под називом ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ.

Захваљујемо вам се на поверењу и подршци,
Београд, 7530.године, шумопад, дан шести
Милан Бекић, директор ТВ СВЕТЛО
Бранко Драгаш

МИ НАСТАВЉАМО НАШУ СВЕТЛУ МИСИЈУ. СВИ КОЈИ СТАНУ НА ПУТ СВЕТЛОСТИ БИЋЕ ЗАУВЕК УГАШЕНИ И ОСЛЕПЉЕНИ. ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ У БОРБИ ПРОТИВ ТАМЕ.

Ускоро нас гледајте на Јутјуб каналу ТВ СВЕТЛО СРБИЈЕ

Позовите ваше пријатеље да нам се придруже и кликните на сабскрајб и звонце.
Помозите рад Покрета Светло и ТВ Светло 1 уплатом на PAYPAL на адресу  donacije@pokretisvetlo.com, или на динарски рачун 340-11022913-43, прималац Покрети Светло, Београд

НОВАК ПОБЕДИО ГЛОБАЛИСТЕ И КОРОНА ТЕРОРИСТЕ

Аустралијан опен се сели из Мелбурна – због невакцинисаног Ђоковића?

Нова година, нови проблеми са Аустралијан опеном. Ове године почео је неколико недеља касније, јер су сви тенисери морали у стриктан карантин током којег су могли само да излазе на тренинге. Наредне се већ тражи да морају да буду вакцинисани и то већ до 15. октобра првом дозом, што је за само десет дана од данашњег.

Нема званичне информације да је Новак Ђоковић примио вакцину против коронавируса, због чега је његово учешће на првом Гренд слему у сезони под великим знаком питања. Премијер савезне државе Викторија је чак рекао да „титуле неће заштити Нолета, већ само вакцине“.Међутим, како је ситуација на АТП туру и даље више него компликована, према писању светске штампе, организатори разматрају могућност измештања турнира из Мелбурн парка у неки други град у Аустралији који нема тако стриктне мере.
Дејли Мејл помиње да би први већи тениски турнир наредне сезоне могао да буде одржан у Сиднеју или Бризбејну, који барем за сада не захтевају вакцину као услов за улазак на своју територију.
Промена је више него очекивана, ако Мелбурн „не попусти“ и схвати колико би изгубио неорганизацијом Аустралијан опена.

Медицински радници дигли глас:
Стоп дискриминацији и ковид пропусницама у Србији!

Удружење лекара и родитеља за науку и етику окупили су се испред Медицинског Факултета у Београду због увођења ковид пропусница за студенте са овог факултета.
Организација са познатим стручњацима из света медицине позвала је колеге и угрожене студенте да дигну глас против дискриминације. На протесту је присуствовали од 300 до 500 медицинских радника.

КРЕНУЛА ЈЕ ЦЕНЗУРА МЕДИЈА ЗБОГ НЕЗАУСТАВЉИВОГ ШИРЕЊА ИСТИНЕ

ГЛОБАЛИСТИ БЛОКИРАЛИ ФЕЈСБОК, ИНСТАГРАМ, ВАТСАП

Бројни корисници Инстаграма, Ватсапа и Фејсбука имају проблема са овим популарним апликацијама.

Чини се да је Инстаграм „пао“ јер многи људи не могу да користе апликацију. Неколико корисника на Твитеру пријавило је да ова апликација не ради исправно. Уочено је да се апликација срушила или није учитавала ниједан пост.

Приватни лични подаци 1,5 милијарди корисника Facebooka наводно се продају на популарном хакерском форуму. Крајем септембра на хакерском форуму објављено је саопштење у којем се тврди да има име, е -адресу, број телефона, локацију, пол и кориснички ИД 1,5 милијарди корисника Facebooka.
Hiljade korisnika Instagrama i Fejsbuka trenutno imaju problema sa ovim popularnim aplikacijama. Tri aplikacije – koje su sve u vlasništvu Fejsbuka i rade na zajedničkoj infrastrukturi – sve su potpuno prestale da rade nešto pre 17 sati. I drugi proizvodi koji su deo iste porodice aplikacija, poput Fejsbuk Vorkplejsa, takođe su prestali da rade.
Posetioci Facebook stranice jednostavno su videli stranicu sa greškom ili poruku koju njihov brauzer nije mogao povezati. Aplikacije Vacap i Instagram nastavile su raditi, ali nisu prikazale novi sadržaj, uključujući poruke poslane ili primljene tokom problema.

СЛЕДЕЋИ ПОТЕЗ ЛУДАКА И ГЛОБАЛИСТА ЈЕ СВЕТСКИ ХАОС И ГЛАД

НОВА АГЕНДА опет почиње из Кине – увод у искључења струје у целом свету

Крајем септембра 2021. у светским медијима појавили су се први званични извештаји о озбиљном енергетском дефициту у НР Кини, а од тада су у врху најважнијих вести. Првог дана октобра је једна област у Немачкој дала грађанима упутство како да “кувају и греју се без струје”, упозоравајући на могућност да најразвијенија земља Европе остане у потпуном мраку. А, портапрол глобалиста Клаус Шваб је још пролетос све то најавио, баш као што је најавио и корона пандемију неколико месеци пре “зараженог слепог миша из Вухана”.

Постоји неколико теорија о томе зашто се Кина суочава са великим дефицитом електричне енергије и прети јој општи колапс? Народна Република Кина има довољно природног богатства и нема дефиците струје, а он је у теорији немогућ јер ће приватни произвођачи, видећи знаке вакуума на тржишту, одмах покушати да зараде на томе. Ако је проблем саботажа – матична комунистичка партија ће одмах решити сваки проблем. Стога се поставља питање шта би био разлог за дефицит угља у НР Кини? У кинеским и светским медијима се наводи као најлогичније објашњење да је проблем узрокован свађом с Аустралијом, корона пандемијом, прекидима снабдевања и другим невољама. Аустралија је трећа или четврта на свету по расположивим резервама угља, с рударством је све у реду на глобалном нивоу и знатан део извози у Кину.

Такође, чињеница је да НР Кина на другом или трећем месту по резервама угља на свету, а у погледу производње, Кина је генерално број један. Стога и кад би обуставили увоз из Аустралије, не би било неких катастрофалних последица.

Зато се родила друга теорија нестанка струје – нарочито после најаве Клауса Шваба – нова агенда глобалиста за урушавање светске инфраструктуре и гурања света у хаос. Прво ће да „искључе“ Кину, затим друге земље и треће и – на крају – светла неће бити нигде у свету. Баш као што је и корона вирус кренуо прво из Кине…

Електрична енергија је у данашњем свету – све. То није само светло којим нас је обасјао Тесла. Од струје нам у 21. веку зависи посао и плата, грејање и исхрана,  хигијена и здравље, снабдевање, све финансијске трансакције и комуникација са спољним светом и најближима.

ДР НЕСТОРОВИЋ: Овим ћете победити вирус! Народни лекови и један савет

Слаб имунитет неће моћи да се избори са претњом и доћи ће до штете по здравље особе и развоја болести

Доктор Бранимир Несторовић, специјалиста је педијатрије са субспецијализацијом из пулмологије и алергологије открива тајне алтерантивне медицине и даје савете за јачање имунитета.

Које савете из ајувердске медицине препоручујете нашим читаоцима?

– Ајурведа је настарија медицина на свету. Ајурведске биљке имају одличне ефекте, али је по мени важнији принцип довођења тела у равнотежу са околином. Принципи ајурведе су философски, не ради се о лечењу болести, већ постизању равнотеже између човека и средине.

– Има много начина за подизање имунитета, један је шетња на хладном ваздуху, у трајњу до сат времена. Други је боравак у сауни, такође до сат времена. У исхрани корисити храну богату влакнима, поврће, најмање два пута недељно морска риба, по могућности печена.

У условима светске епидемије корона вируса, какав савет бисте дали нашим читаоцима за јачање психичког здравља?

– Дефинитивно знамо да психички стрес додоводи од озбиљне супресије имуног одговора. Стрес активира одговор који у основи има активацију симптокуса, а то све иде на уштрб активности имуног система и интелектуалних функција. Стога је постизање стања релаксације, вежбама дисања, добрим сном, медитацијом увек добро за имуни систем.

Која три народна лека бисте препоручили за јачање имуног система?

На првом месту је лист коприве, на другом бих увек ставио бели лук, а треће место орах. Коприва садржи бројне имуностимулаторне и антикарциногене супстанце, а бели лук и броколи супрона једињења која су изразити антиоксиданси. Орах је намирница са пуно корисних материја, неке од њих, јунглан на пример су јединствене само за њега.

Да ли својим пацијентима препоручујете неке алтернативне методе лечења и у коју медицину највише верујете поред традиционалне медицине?

– Верујем да све што помаже треба да се користи. Ако постоји ефикасан лек, зашто га не користити. Ако нека биљка има одличне ефекте, на пример имела у регулисању шећера, као имуностимулатор и антикарциногена биљка, зашто је не корситити.

Да ли ваши пацијенти верују у алтернативну медицину и савете које им дајете?

– Имам добар однос са пацијентима, тако да ми говоре шта користе. Огроман број користи неку од метода алтеранативне и комплементарне медицине, али се плаше да до кажу свом лекару. Последњих година је експлодирала употреба хомеопатије, као и квантне медицине.

НЕВИЂЕН СКАНДАЛ КОРОНА ЛУДАКА:
ФРАНЦУСКИ ЛЕКАР киднапован из куће зато што је давао Ивермектин ковид пацијентима!

Због “злочина” преписивања лека Ивермектина пацијентима, француски лекар по имену Жан-Пол Терон је ухапшен у својој кући и киднапован од стране полицајаца који раде за фармако-полицијску државу.

Тероново хапшење се догодило по налогу Лекарсог савета, који је против њега поднео тужбу јер је  он спасавао животе људи ивермектином, уместо да њихове животе заврши „вакцинама“.
Инцидент се догодио 19. септембра у тренутку када је Терон прегледао једног пацијента. Наводи се да су га нападала три удружења која се залажу за вакцинацију а која су га оптужила за злоупотребу због давања ивермектина.
Терон је бивши лекар званичне медицине који је пензионисан 2020. године и тренутно се бави медицином без обавеза, што значи да је независан. Усвојио је протокол лечења др Дидијера Раула, који је такође прогањан због помагања пацијентима који су оболели од кинеског Вухан вируса (Ковид-19).
Раулов протокол укључује употребу ивермектина, цинка и лека који се зове азитромицин. Овим начином су излечени многи људи од Вуханског грипа, укључујући и многе теронове пацијенте. (Азитромицин и Ивермектин могу да се купе код нас)

СВЕТСКИМ НАУЧНИЦИМА И ЛЕКАРИМА ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ДА ЛЕЧЕ ЉУДЕ

ЛЕКАРИ ПОТПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦИЈУ ПРОТИВ ЗЛОЧИНА ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ

Међународна коалиција од 6.700 доктора, лекара и научника осудила је владе и креаторе политике Kовид-а због њихових ауторитарних стратегија у лечењу пандемије кинеског вируса, оптуживши их у отвореном писму да спречавају лекаре у пружању лекова који спашавају животе пацијената и да ућуткају научну дебату.

Документ, назван лекарска декларација(Physicians’ Declaration), настао је након Светског самита о ковиду у Риму, Италији на којем се група доктора, лекара и научника састала раније овог месеца како би говорили „истину на власт о истраживању и лечењу пандемије Kовида“.

Декларација лекара гласи:

Ми светски лекари, уједињени и одани Хипократовој заклетви, препознајући професију медицине какву знамо да је на раскрсници, приморани смо изјавити следеће;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да је наша највећа одговорност и дужност подржати и вратити достојанство, интегритет, уметност и медицину;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да постоји невиђен напад на нашу способност бриге о нашим пацијентима;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да су креатори јавних политика одлучили наметнути стратегију лечења “једна величина за све”, која је резултирала непотребном болешћу и смрћу, уместо подржавања темељних концепата индивидуализираног, персонализираног приступа нези пацијената који се показао сигурним и делотворним;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да су лекари и други пружатељи здравствених услуга који раде на првим линијама, користећи своје знање о епидемиологији, патофизиологији и фармакологији, често први који су идентификовали нове, потенцијално спасоносне третмане;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да се лекари све више обесхрабрују у укључивању у отворени стручни дискурс и размену идеја о новим и новонасталим болестима, не само да угрожавају суштину медицинске професије, већ што је још важније, трагичније, животе наших пацијената;

УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР да је на хиљаде лекара спречено у пружању лечења својим пацијентима, због препрека које су поставиле фармација, болнице и агенције за јавно здравље, због чега је велика већина пружатеља здравствене заштите беспомоћна у заштити својих пацијената пред болестима. Лекари сада саветују својим пацијентима да једноставно оду кући (допуштајући вирусу да се умножи) и врате се кад им се болест погорша, што је резултирало стотинама хиљада непотребних смрти пацијената, због неуспеха у лечењу;

Са обзиром на то да ово није лек. Ово није брига. Ова политика може заправо представљати злочин против човечности.

ДОКТОР СМРТ У РАЉАМА КРИМИНАЛА: Ухапшен Лончаров шеф обезбеђења!

У акцији полиције, у којој је у суботу ухапшен Божидар Столић, инспектор СБПОК, „пао“ је и припадник БИА Млађан Кликовац, гле чуда, шеф обезбеђења министра здравља Златибора Лончара.

Млађан Кликовац, припадник Безбедносно-информативне агенције, ухапшен је под сумњом да је део криминалне групе која се бавила принудом.

А како се може чути, Кликовац је главни човек задужен за обезбеђење Златибора Лончара. Поред Столића и Кликовца, у овој акцији је слободе лишен и Слађан Константиновић, брат Нинослава Константиновића, припадника земунског клана. Он је, иначе, познат од раније, када је хапшен због убиства Владимира Лукића, навијача Рада.
Они се терете да су у периоду од 17. до 22. септембра ове године неколико пута боравили у угоститељском објекту оштећеног и претњама су покушали да га принуде да им прода угоститељски објекат за вишеструко нижу вредност.„Лончар да каже зашто је Србија црна тачка Европе“Лончар: То што не видите Кризни штаб, не значи да не ради Када је оштећени одбио, они су му, како се сумња, саопштили да више угоститељски објекат није његов већ њихов, саопштио је МУП. Осумњиченима је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени овом тужилаштву.

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА: Пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву

Ризик од сиромаштва и даље је велики у целој Европи, а грађани Србије су међу последњима који себи могу да приуште живот достојан човека и налазе се у категорији с државама у којима је сваки четврти, чак и трећи становник у ризику од сиромаштва, показују подаци Евростата.
Само Војводина има мањи проценат становништва у ризику од сиромаштва (између 24,5 и 36 одсто), док су централни и јужни део Србије (више од 36 процената) на истом нивоу, као и делови Бугарске и Румуније, Турске, Северне Македоније, али и неколико региона Италије и Шпаније. 
 Према прогнозама Светске банке, број сиромашних у Србији могао би да се повећа за додатних 125.000–327.000, услед економског шока, у зависности од тога колико буде трајала криза изазвана ковидом 19.
Статистика показује да већ пола милиона грађана живи у апсолутном сиромаштву, с мање од 12.286 динара месечно, а чак четвртина, што је око 1,6 милиона људи, јесте у ризику од сиромаштва, с мање од 19.391 динар месечно.

Лекари за етику: Прекините дискриминацију студената Медицинског! Следе протести!

На основу апела студената, поводом незаконитих условљавања за вакцинацијом и PCR тестирањем, упутили смо упозорења управама медицинских факултетима у Београду и Новом Саду и упозорили их да крше Устав, Закон и медицинске прописе, а што има за последицу дискриминацију студената. Oд истих високошколских установа до данас нисмо добили одговор.

Овим одлукама се крше бројни закони Републике Србије (професор Зоран Тешић, Политка, 04. 09. 2021.), а пре свега Закон о заштити становника од заразних болести (чл 4, чл 14, чл 32), Устав РС (чл 43, ст.1; чл 68;) и Европске конвенције о заштити људских права (чл 8), као и прaво на поштовање приватног и породичног живота, због чега ћемо уручити ово Протестно писмо са захтевима у четвртак 30. 09. 2021. године у 14.15 испред Деканата Медицинског факултета у Београду и Медицинског факултета у Новом Саду.
Апелујемо на студенте, наставнике, професоре, родитеље, лекаре и све политичке субјекте ове земље који тврде да се боре за поштовање Устава и закона, да стану у одбрану Устава, одбрану слободе на избор, на првом здравља деце, студената и грађана Србије.
Позивамо нашу целокупну јавност да нам се придружи тога дана. Уколико противзаконита акта не буду укинута у року од 24 сата, позваћемо све на ПРОТЕСТ.

НОРВЕШКА УКИНУЛА СВЕ МЕРЕ: Доста је, народ слави, вратила се СЛОБОДА!

Норвешка је данас укинула све рестриктивне мере уведене због пандемије корона вируса, изавила је премијерка Ерна Солберг.
„Прошао је 561 дан откад смо увели најстроже мере у мирнодопском периоду и сада је време да се вратимо нормалном животу“, рекла је Солберг и прецизала да су све мере укинуте данас у 16 часова, пренела је Хина.

Укидање мера физичке дистанце омогућиће спортским и културним институцијама да се врате пуном капацитету, а нормално ће, без ограничења, радити и ресторани и ноћни клубови. Велика славља у којима је морала и полиција да долази јер су неретко настајале и туче обележиле су ову прославу слободе у Норвешкој која је изашла из окова корона вирус и болесних политичара.

ТЕРОР НАД ЉУДИМА U AUSTRIJI: Отпустили наставнике јер су одбили да се тестирају и носе маске!

У Аустрији је, од почетка пандемије, отпуштено 25 наставника због одбијања поштовања коронамера и ношења маски.
Они нису желели да носе маске, или да се тестирају, односно одбијали су да надзиру ђаке приликом тестирања.

Највише отпуштања било је у Доњој Аустрији, где је отказ добило осам наставника. У Бечу је отказ добило пет наставника, колико и у малој покрајини Форарлберг.
У Горњој Аустрији отпуштено је троје наставника јер нису желели да носе маску за време наставе. У Штајерској, Салцбургу и Корушкој отпуштен је по један наставник, од којих је један одлучио да се обрати суду. Само у Бургенланду и Тиролу није било отпуштања наставника због непоштовања мера. Међутим, додаје се у Тиролу, то не значи да не постоји отпор против корона мера у школама. Школе су са наставницима који су одбијали корона мере покушали да дођу до решења у личним разговорима, а у појединачним случајевима, у којима то није било могуће, примењена је суспензија. Претња суспензијом у Тиролу је деловала, мада је више наставника одлучило да оде на неплаћено одсуство.

СВЕ МАСОВНИЈИ ПРОТЕСТИ У ЦЕЛОМ СВЕТУ ПРОТИВ КОРОНА ДИКТАТУРЕ И УВОЂЕЊА КОВИД ПАСОША

Италија, као и Француска, су узбуркане демонстрацијама. Народ излази на улице у готово свим већим градовима.

У Риму је у суботу изашло више од 100.000 Италијана против ковид пасоша, које власт хоће да уведе од 1. октобра. У Трсту је шетало више од 20.000, као и у другим градовима.
Наиме, режим је најавио да ће од 1. октобра запослени морати да имају ковид „аусвајс“ као доказ да су вакцинисани против корона вируса.
У Словенији су, осим демонстрација, људи прибегли и „превари“ тако што плаћају да се неко вакцинише уместо њих и добије „аусвајс“. Један наркоман у Словенији се до сада вакцинисао више од 20 пута…
У Грчкој и Француској су такође масовне демонстрације народа против ковид пасоша и присилне вакцинације.

ДОК ЦЕО СВЕТ МАЛТРЕТИРАЈУ СА ВАКЦИНИСАЊЕМ,
ИНДИЈА ИМА ЈЕДНОСТАВАН ЛЕК ЗА КОРОНУ

ДР НЕСТОРОВИЋ: Лек за корону је комбинација ова три састојка и кошта долар и по!

Чувени српски пулмолог, педијатар и алерголог доктор Бранимир Несторовић каже да се показало да имунитет након прележане инфекције коронавирусом траје и до десетак година.

Људи који раде с малишанима и који имају малу децу сигурно су већ развили неку врсту имунитета, поручује пулмолог Бранимир Несторовић.
– Стигао је четврти талас короне у целој Европи. Потврђено је да је имунитет веома добар после прележане инфекције.
Руси су сад показали да имунитет траје најмање десетак година. Ми смо причали да је то од три до пет година. Мислим да је ово 84. недеља како траје епидемија. Према свим параметрима смо морали већ да изађемо из ње. Сада видимо после свега да нема разлике између земаља које су имале строге мере, које нису имале никакве мере, затим земље које су највише вакцинисане као Израел и Велика Британија имају највише заражених. Мене су учили на факултету да свака следећа мутација слаби вирус, али сада видимо да свака следећа варијанта је све вирулентнија – каже стручњак.
Несторовић потом каже да је чудно како ни после годину дана не знамо пуно о вирусу.
Имамо случајеве када се свашта дешавало у Индији, где је хиљаде умирало, и само се одједном ситуација решила. Ради се о томе да је Индија делила комбинацију лека ивермектина, цинка и доксициклина. Та комбинација коштала је око један и по долар, индијска влада је то делила и све је стало. Мени је жао што се о томе не прича довољно. Али има га по ветеринарским апотекама. Ветеринари су постали главне фаце – каже у свом стилу Несторовић.

ДИГАО СЕ БЕОГРАД!
ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА НА ПРОТЕСТУ ПРОТИВ КОРОНА ДИКТАТУРЕ

У Београду је одржан велики антиглобалистички скуп против ковид пропусница и обавезне вакцине. Према проценама, у протесту на неколико локација у центру града учествовало је неколико десетина хиљада људи.
Главна порука са великог протеста била је: блокираћемо све мостове и највеће путне правце ако издајнички режим Александра Вучића уведе ковид пропуснице и обавезну вакцину! Такође, народ је успео да избегне провокације, које су режимски навијачи под контролом полиције покушали да изазову током протеста, а поједини режимски медији су чак унапред најавили инциденте!
Испред Владе Србије, око 20 часова, окупљени су поручили да се неће разићи док полиција не ослободи ухапшене уеснике литије монаха Антонија, који су поподне лишени слободе само зато што су шетали центром Београда. Демонстранти ће отићи и до споменика Стефану Немањи, али и облепити институције антирежмским налепницама.
Око 19 часова и 45 минута, тензије због режимских провокатора су се смириле, а велики број људи је кренуо ка Влади Србије да би послао поруку режиму: уколико се уведу ковид пропуснице, блокираће се сви мостови и велики путни правци у земљи! Код Владе Србије се налазе јаке полицијске снаге.
Око 19 часова и 15 минута на Теразије у близини Председништа стигле су јаке полицијске снаге. Велики је број и полицајаца у цивилу, а многи су препознали и људе из клана Веље Невоље. Дамњан Кнећевић са говорнице упозорава полицију да не покушава да нападне народ и да је она ту да штити народ, а не Александра Вучића.
Велики број људи је стигао пред Председништво Србије, а центром Београда се ори „Вучићу педеру“. Окупљени шаљу поруке да неће прихватити ковид пропуснице и обавезну вакцинацију. Према проценама на улици је неколико десетина хиљада демонстраната.
Др Алек Рачић са бине поручује да народ мора да се супротстави фармакомафији и глобалистима и то свим расположивим политичким средствима. Др Антонијевић истиче да се његово дете неће вакцинисати уз поруку „вакцине неће бити“.

И Загреб устао против корона диктатуре:
Нећемо ковид прoпуснице!

Становници Загреба изашли су данас на улице како би изразили своје незадовољство због мера које су уведене ради спречавање ширења вируса ковид 19. На хиљаде људи окупило се на Тргу бана Јелачића у Загребу на „Фестивалу слободе“. Окупљање је почело у 15.00 часова, а иницијатива „Права и слободе“, која организује протест, каже да је реч о највећем јавном окупљању ове године у Хрватској. 

ХАОС У АУСТРЛИЈИ ЗБОГ КОРОНА ТОРТУРЕ: У Мелбурну сукоб народа и полиције, масовна хапшења! У Сиднеју полиција блокирала град!

У Мелбурну су у току масовна хапшења народа који је изашао на улице против корона диктатуре, док у Сиднеју полиција тренутно покушава да заустави велике групе народа, који је спонтано изашао на улице након што је видео шта се дешава у Мелбурну, да дођу до центра града.
До сукоба је дошло са полицијом у Мелбурну у Аустралији након што се окупило хиљаде демонстраната против корона фашизма иако су власт и полиција учинила највећи напор да спрече ово окупљање народа. На улице су изашли углавном млади људи беле коже, баш као и у Француској што излазе из викенда у викенд, као да другим расама не смета фашизам?
Хиљаде демонстраната се појавило у суботу ујутро у предграђу Мелбурна у Ричмонд-у како би осудили владину политику карантина и корона фашизма. Полиција је претходно покушала да затвори комплетан јавни превоз у централној пословној четврти Мелбурна, како би спречила људе да дођу на демонстације, али је то само навело организаторе да промене локације и додатно иритирало народ.

ФРАНЦУСКА ПРЕДЊАЧИ У ПОБУНИ ПРОТИВ КОРОНА ЛУДИЛА:
Преко милион људи у Паризу и целој Француској

Десети викенд протеста почео је у 12 сати. Организатори кажу да је било преко милион људи у целој земљи.
На скупу су били здраствени радници који су од среде у обавези да приме вакцину против коронавируса. Министарство здравља је саопштило да је 3.000 суспендовано са посла, а многи здравствени радници су одлучили да дају отказ.Вакцинација је обавезна за 2,7 милиона запослених у здравству – у болницама, хитној помоћи, старачким домовима, служби кућних посета. Вакцинација је обавезна и за ватрогасце, који често интервенишу заједно са службом хитне помоћи.
Данас су у целој Француској на око 180 места протстовали грађани који су против санитарне пропуснице. У Паризу су успели да пробију јак кордон полиције на железничкој станици Гард де л’Ест. Без маски и санитарне пропуснице су прошетали овом железничком станицом а полиција није успела да их у томе спречи.
Close Menu