Бранко Драгаш одговара на Ваша питања у вези бојкота избора

аутор: Бранко Драгаш

 1. Једини начин да се сруши легитимитет велеиздајничком режиму је да преко 51% грађана не изађе на изборе.
 2. Не гласајте ни за лажну опозицију која служи владајућој касти да укупна излазност буде преко 50% и да се тако потврди легитимитет намештених избора.
 3. Када на изборе изађе мање од 30% бирача, онда велеиздајнички режим и лажна опозиција више немају политички легитимит.

КАКО СПРЕЧИТИ ДА РЕЖИМ ОПЕТ НЕ ПОКРАДЕ ИЗБОРЕ ?

 Ако не изађете на изборе, плашите се да ће уместо вас да гласа неко из режима. Зашто би они улазили у тај опасан сценарио крађе вашег гласа, када већ ризикују са крађом непостојећих гласова? После избора свако од нас, који нисмо изашли на изборе, може да провери да ли је неко гласао уместо њега. Режим се тога плаши, не сме, ипак, да толико ризикује. Јесу лопови, али нису толико глупи, зато им је потребна опозиција да изведе на намештене изборе наивне грађане и омогући легитимитет лажних избора.

АКО УСПЕ БОЈКОТ ИЗБОРА, ШТО ДАЉЕ ?

 1. Када успе Бојкот избора, онда Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака подносе Писмо свим међународним институцијама да су избори у Србији нелегални, да представници власти немају више никакакв легитимитет и да се тражи оставка нелегитимне власти.
 2. Када велеиздајничка власт одбије да поднесе остваку, онда Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака позива све грађане из земље и расејања на мирне ПРОТЕСТЕ на улицама свих градова Србије, ради тога да се однарођени и издајнички режим натера да поднесе оставке.
 3. Грађани у протесту позивају све државне органе и све институције да ОТКАЖУ ПОСЛУШНОСТ велеиздајничком режиму и да се прикључе мирним грађанским протестима.

КО ЋЕ ДА ВОДИ И ОРГАНИЗУЈЕ БОЈКОТ ?

Бојкот избора мора да поведе НОВИ ПОЛИТИЧКИ ПОКРЕТ.

Нови политички покрет мора да се заснива на новим политичким начелима и новим политичким идејама о којима данас нико не говори :

директна или непосредна демократија,

– нови политички и економски Програм за спас Србије,

нови људи који никада нису били у политици,

искусни стручњаци са светским референцама и моралним принципима,

– нови Етички кодекс и нова политичка мисија о историјској одговорности наше генерације да спаси државу и нацију из садашње програмиране трагедије.

Нови политички покрет неће имати лидере и вође, него ће искусни стручни тимови управљати политичким променама у друштву.

Нови политички покрет ће, упоредно са кампањом о БОЈКОТУ избора, радити на окупљању стручних тимова и стварању ВЛАДЕ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА.

Стручне тимове сачињавају искусни стручњаци који имају најмање 20 година рада у струци и који имају светске референце у управљању великим привредним и друштвеним системима, који су морални људи и који никада нису били професионално политички ангажовани у државним институцијама.

КО ЋЕ  ДА ВОДИ ДРЖАВУ АКО САДАШЊА ВЛАСТ ДА ОСТАВКУ ?

Када велеиздајнички режим ПОДНЕСЕ ОСТАВКЕ, управљање државом преузима Влада Националног спаса, Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака, који примењују усвојене тачке из Програма за спас Србије.

Влада националног спаса, Одбор стручњака и Мрежа стручњака праве одмах ПРЕСЕК СТАЊА у Србији, на основу анализе реалних података из привреде, финансија и свих државних институција.

Након добијања пресека стања,  ЈАВНОСТ СЕ УПОЗНАЈЕ са добијеним резултатима.

Влада националног спаса, Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака отпочињу кампању за представљање грађанима конкретног и оперативног Програма за спас Србије:

 1. Отпочиње примена Програма за спас Србије организовањем УШТЕДА у читавој држави, како би се у годишњи буџету уштедело 2 милијарде евра.
 2. Отпочиње борба против СИВЕ ЕКОНОМИЈЕ у држави и омогућава се да 8,3 милијарде евра из нелегалне зоне пређе у легалне токове и да буду опорезивани по НОВОМ ПОРЕСКОМ ЗАКОНУ.
 3. Отпочиње одмах:

а) ПОКРЕТАЊЕ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЊЕ на свим националним ресурсима,

б) ЗАПОШЉАВАЊЕ свих незапослених,

в) ЕДУКАЦИЈА радне снаге за тржишно пословање,

г) ПОВРАТАК ЉУДИ ИЗ РАСЕЈАЊА и укључивање у привредни препород Србије,

д) ПОДРШКА РАСТУ ИЗВОЗА И СУПСТИТУЦИЈА УВОЗА којим се анулирају спољно – трговински дефицити.

Отпочиње трка да се достигну ДВОЦИФРЕНЕ СТОПЕ привредног раста и да се тако реално створи нова вредност којом ће се омогућити РАСТ ЖИВОТНОГ СТАНДАРДА свих грађана Србије.

КО ЋЕ САЧИЊАВАТИ ВЛАДУ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ?

ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће се састојати од девет министарстава: – економија, финансије, пољопривреда, здравство, просвета, полиција, правосуђе, војска и спољни послови.

У сваком стручном тиму ће се налазити 50 стручњака, који чине стручне тимове ВЛАДЕ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА и 50 кандидата за Председника Владе, што је укупно 500 стручних људи који сачињавају ОДБОР СТРУЧЊАКА, који управљају неопходним, системским, друштвеним променама у Србији.

ОДБОР СТРУЧЊАКА организује Мрежу од 10.000 младих стручњака, који пружају подршку раду Одбору стручњака и који су сви преко интернета повезани и раде за спас Србије.

Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака се бирају из земље и расејања.

Сви стручњаци који раде у Одбору стручњака и Мрежи младих стручњака раде бесплатно за спас Србије.

Одбор стручњака доноси конкретан и оперативан Програм за спас Србије, који ће изнети план рада Владе националног спаса у наредних пет година.

Одбор стручњака излази са именима председника и министара у Влади Националног спаса.

Одбор стручњака и Мрежа младих стручњака стоје иза предложеног Председника и министара у Влади националног спаса.

Предсеник и министри се бирају на шест месеци.

КАДА ЋЕ СЕ ОРГАНИЗОВАТИ ПРВИ СЛОБОДНИ И ПОШТЕНИ ИЗБОРИ ?

Први слободни и поштени избори ће се организовати након шест месеци када буду:

 1. Урађени нови бирачки спискови,
 2. Направљен НОВИ ИЗБОРНИ ЗАКОН,
 3. Сви медији постали слободни за све учеснике у изборној трци.

Након одржаних избора, формира се Скупштина и Влада, које настављају да спроводе усвојени Програм за спас Србије.

КОЈА ЈЕ ПОРУКА ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ ?

Историјска одговорност свих вас, који имате право да гласате, налази се у томе да предузмете све да се заустави даље уништавање Србије.

Ви имате историсјку обавезу и законску могућност да то и урадите.

Нико други то не може да уради уместо вас самих.

Немојте да се кријете иза одлука великих сила и неспособности криминалних политичких странака, за које сте до данас гласали.

Ви сте одговорни за даљу судбину Србије и нашег потомства.

Нико други није одговоран,  него сви грађани који имају право гласа.

Покажите да сте спремни и способни да судбину Србије узмете у ваше руке.

Велике силе ће морати да испоштују демократску вољу удружених, сложних и одлучних грађана Србије.

Велике силе морају да се повинују већинској вољи грађана Србије, јер се у њиховим државама већ одвија на улицама борба грађана да остваре своја изгубљена грађанска и политичка права.

Прави је тренутак да спроведемо овај изнети план који је у интересу огромне већине грађана Србије.

Који је у интересу државе Србије.

Који је у интересу нашег поколења.

Нема места вашој апатији.

Нема места лењости.

Нема места више за празне приче.

Нема места за опсене и замајавања.

Време је да се дела.

Време је да се ствара.

Време је да се повезујемо.

Време је да се УДРУЖИМО!

Close Menu