BEOFLOS ETERIČNA ULJA

100 % čista, 100 % organska i sertifikovana eterična ulja

ODABRALI SMO NAJBOLJE IZ PRIRODE ZA VAS! Sa netaknutih padina jugoistočne Srbije

Beoflos je osnovan 2015. godine. Od samog početka se usklađujemo sa glavnim pokretačima današnjeg naprednog načina razmišljanja i životnog stila – zdravlje & priroda.
Posebnu pažnju smo posvetili razvoju posebnih dodataka ishrani, zasnovanih na prirodnim i organskim sirovinama i mikroenkapsulaciji kao glavnoj tehnološkoj disciplini.
U junu 2018. Godine, Beoflos je dobio izveštaj koji se odnosio na dokazivanje koncepta našeg projekta: Napredne mikročestice zasnovane na hibridnom omotaču I bioaktivnom biljnom ulju. Kao dodatak obećavajućim  pokazateljima koji se tiču proizvodnje mikročestica, rezultati ispitivanja su potvrdili  željeno ponašanje naših posebnih dodataka, naročito kontrolisanog otpuštanja u simuliranom biološkom fluidu i GIT-u…
Otvoreni smo za partnerstvo sa kupcima koji dele istu kulturu i vrednosti sa nama, takođe…
ETERIČNA ULJA
Dobro utemeljeni odnosi sa glavnim snabdevačem organskim eteričnim uljima Sanicula Co, dali su nam osnov za snažno partnerstvo.
Zahvaljujući tome, omogućeno nam je da ponudimo najbolje od njihovih dragocenih eteričnih ulja u malim kreativnim pakovanjima, prikladnim ličnoj upotrebi, botanički opisanim i praćenim Tehničkim listovima i sertifikatima.
Iskoristite priliku i uživajte sa nama u carstvu mirisa ovih Božjih darova…
BIOTEHNOLOGIJA
Ponosni smo na još jedno partnerstvo. Kao Bioquochem-ov distributer za zemlje bivše Jugoslavije, naš zadatak je da približimo ovaj region i ponudimo mu proizvode ove obećavajuće španske biotehnološke kompanije.
Bioquochem dizajnira, razvija i proizvodi kitove i uređaje za brzo i lako kvantifikovanje bioloških parametara ili biomarkera. Naši kitovi su osetljiviji, tačniji, ponovljiviji I brži od konvencionalnih, jer su posebno dizajnirani da unaprede sve te karakteristike u odnosu na proizvode konkurencije.
Bioquochem takođe dizajnira i razvija uređaje za kvantifikovanje antioksidativnog kapaciteta u različitim matricama, poput krvi, za određivanje oksidativnog stresa, ili pića, za analize antioksidativnog kapaciteta vina…


PROIZVODI

MATIČNJAK - organsko eterično ulje Mellisa officinalis

Cena: 5.440 dinara ... 5 ml 72.300 dinara ... 100 ml
Poštarina je besplatna za narudžbe preko 6.000 dinara.

Organsko eterično ulje matičnjaka je jedno od najskupljih eteričnih ulja na tržištu.
Tako je teško dobiti kapi eteričnog ulja iz ove dragocene biljke. Možda zbog vrednosti koju ona nosi, a koja postaje sve važnija. Organsko eterično ulje matičnjaka daje prirodnu, danas toliko potrebnu energetsku podršku savremenom čoveku izloženom stresu. Geranijum i neral/citral, daju ovom ulju karakterističan nežan, svež, citrusni miris i aromu, veoma cenjene među potrošačima.
Organsko eterično ulje matičnjaka se koristi kao aroma u prehrambenim proizvodima, uključujući alkoholna (gorka pića, vermuti, itd.) i bezalkoholna pića, u malim dozama.
Naše eterično ulje matičnjaka (Melissa officinalis) je 100% organsko i čisto. Analitički je potvrđeno odsustvo teških metala i radioaktivnih čestica.
Dobija se destilacijom vodenom paromlišća i stabljike biljke, organski uzgajane na jugoistoku Srbije.


SMILJE - organsko eterično ulje Helychrisum italicum

Cena: 2.700 dinara ... 5 ml 29.850 dinara ... 100 ml
Poštarina je besplatna za narudžbe preko 6.000 dinara.

Organsko eterično ulje smilja postaje suvereno među aromaterapijskim uljima jer može da pomogne kod opšteg stanja organizma, ulepšavanja kože i podizanja raspoloženja. Visok nivo neril acetata, italidiona i g-kurkumena, kao glavnih sastojaka, osigurava našem ulju vrhunski kvalitet. Buke smilja je bogat i nežan, topao, drvenast, sličan čaju i medu. Naše organsko eterično ulje smilja može da pruži potporu postizanju stabilnosti i uravnoteženja ličnosti, izložene izazovima svakodnevnice.
Svakodnevni užurbani način života, prekomerne dnevne aktivnosti, moderni su generatori stresa, gde ovo ulje može da pomogne.
Organsko eterično ulje smilja koristi se kao aroma (voćni tip).
Naše eterično ulje smilja (Helichrisum italicum) je 100% organsko i čisto. Analitički je potvrđeno odsustvo teških metala i radioaktivnih čestica.
Dobija se destilacijom vodenom parom sveže ubranih, nadzemnih delova biljke, organski uzgajane na jugoistoku Srbije.
Ova biljka, koju su travari hvalili vekovima, sama za sebe govori o svojoj moći i prestižu.

LAVANDA - organsko eterično ulje Lavandula angustifolia

Cena: 1.200 dinara ... 10 ml 4.440 dinara ... 100 ml
Poštarina je besplatna za narudžbe preko 6.000 dinara.

Eterično ulje Lavande je jedno od najpopularnijih, višenamenskih i široko primenjivanih eteričnih ulja na svetu. Treba da bude prisutno u svakom domu.
Visok sadržaj linalil acetata, lavandulil acetata, linaloola i b-kariofilena daje mu poznati cvetni, svež, slatkast, zeljast i blago voćni miris na drvenastoj balzamičnoj osnovi. Ovaj bogati aromatični profil može da podstakne samopouzdanje i snagu ličnosti.
Organsko eterično ulje lavande se koristi u malim dozama kao voćni tip arome u prehrambenim proizvodima, uključujući alkoholna i bezalkoholna pića, kao i u čajnim formulacijama.
Organsko eterično ulje lavande je omiljeno među aromaterapeutima.
Naše eterično ulje lavande je 100% organsko i čisto. Analitički je potvrđeno odsustvo teških metala i radioaktivnih čestica.
Dobija se destilacijom vodenom parom cvetnih vrhova biljke, organski uzgajane u Evropi, na jugoistoku Srbije.
Close Menu