PROIZVODNJA ČENDLER ORAHA
– velika zarada i maksimalna sigurnost -

San svakog investitora i onoga koji želi da obezbedi svoju budućnost i budućnost svoje dece je profitabilan i siguran posao. Idealan posao za to je uzgoj kalifornijskog Čendler oraha, koji je zbog svojih kvalitata i karakteristika izuzetno tražen na svetskom tržištu. Ovo je zasigurno jedan od najunosnijih poslova u poljoprivredi i zbog vrhunskog stručnog nadzora ne postoji nikakva mogućnost da dođe do bilo kakve štete i propasti posla.
Mnogi investitori i prozvođači, ulažući u poljoprivrednu proizvodnju, nisu se baš proslavili zato što o poslu kojim su se bavili nisu mnogo znali i nisu imali savetnike koji bi mogli da ih upute na pravi put.
Ovde to nije slučaj, zato što je ekspert za uzgoj Čendler oraha Dragan Madžovski prvo ispekao zanat u Turskoj, Italiji i Americi sa najvećim svetskim stručnjacima za sadnju i uzgoj Čendler oraha, dobio sve sertifikate i tek onda krenuo u proizvodnju oraha u Kačarevu na plantaži od 10 hektara.
Prinos ovog oraha kreće već u prvoj godini, nakon pet godina je prava berba, a nakon osme, pa sve do sedamdesete godine kreće puni rod i godišnji prinos od 7 tona po hektaru.
Cena Čelendž oraha, u ljusci, na veliko je 5 – 5,5 dolara po kilogramu, dok je u marketima cena oko 25 dolara po kilogamu. Ovo je verovatno jedini proizvod gde je zarada 90% u odnosu na ulaganja i nema nikakvog rizika, zato što Dragan Madžovski radi kao konsultant na vašim plantažama, sarađuje sa najvećim svetskim stručnjacima za proizvodnju Čendler oraha i nadzire vašu proizvodnju od pripreme zemljišta, izbora sadnica, pa sve do berbe.
Investitori koji žive u rasejanju i ne mogu da budu prisutni na uzgoju oraha, za njih se može organizovati kompletna infrastruktura, od kupovine ili najma zemljišta, priprema zemljišta, nabave sadnica i sadnje, nadzora i berbe oraha, pa sve do plasmana robe.

Svi koji žele da se bave proizvodnjom i ulaganjima u Čendler orah neka se jave na mejl: info@pokretisvetlo.com ili na telefon, Viber, WhatsApp: +381 61 273 2693

FOND ORAHA - prva svetska on line platforma za investiranje u stabla oraha

Vrhunski srpski programeri i IT stručnjaci izradili su prvu on line platformu za investiranje u stabla oraha. 
Već nakon samo par meseci od postavljanja platforme, na hiljade investitora se javilo da ulaže u stabla oraha i sada počinje sadnja na nekoliko velikih plantaža.
Ideja je da vi kupite određeni broj sadnica koje će biti pod vašim kodom i vašim imenom, da se tim vrhunskih stručnjaka brine za sadnju, uzgoj, berbu i plasman proizvoda i da se ostvareni profit sledećih 40 godina deli na pola. 

Kako to radi

Fond oraha pozdravlja klijente iz celog sveta da učestvuju u podizanju savremenih visokoprinosnih zasada oraha. Nakon postavljanja plantaže, naši stručnjaci za poljoprivredu nadgledaju i brinu o potrebama stabala oraha kako bi se obezbedila dugovečnost i maksimizirali budući dobici.
Naši klijenti su naš prioritet! Kada plantaža počne da proizvodi orahe, investitori prvo dobijaju nadoknadu, a tek nakon što se vaša početna investicija vrati, Fond oraha počinje da uzima svoj deo profita.
1. Naručite
Doneli ste sjajnu odluku odlučivši da uzgajate orahe sa nama! Prvi korak je da odredite koliko stabala oraha želite da posedujete.
2. Postavljanje plantaže
Vaša stabla oraha su zasađena i naši agro stručnjaci se brinu da se o njima brine. Svakog dana vaša stabla postaju sve veća i jača!
3. Prikupiti
Velike stvari dolaze onima koji čekaju! Sav budući profit se dele podjednako 50 – 50 između orahovog fonda i vas. Najbolje od svega, mi počinjemo da uzimamo svoj deo profita tek nakon što se vaša početna investicija vrati.

Zašto izabrati nas?

Fond oraha nudi jedinstvenu priliku za ulaganje koja će vam obezbediti 40+ godina pasivnog prihoda.
Pasivni prihod i prinos
Uzgoj oraha je odličan izvor pasivnog prihoda. Možda će biti potrebno nekoliko godina da prinos počne da dolazi, ali kada dođe, uživaćete u njemu sledećih 40+ godina!
Poklon za sledeću generaciju
Fond oraha nudi jedinstvenu priliku koja će vam doneti zasluge za više od pola veka. Ne samo da stvarate pravičnost za sebe, već takođe obezbeđujete buduće generacije.

Dobro za životnu sredinu

Radite nešto sjajno za životnu sredinu! Svako treba da posadi bar jedno drvo u svom životu… Samo ćete biti plaćeni za to.

Jedinstvena prilika

Fond oraha nudi klijentima novu i jedinstvenu priliku. Koliko vaših prijatelja može reći da imaju armiju drveća koja radi za njih i donosi im prihod?

Transparentnost

Fond oraha se ponosi transparentnošću. Uz foto i video ažuriranja direktno sa plantaže, moći ćete da detaljno pratite svoja stabla oraha, od sadnje do berbe!
Plantaže oraha pokazale su se kao dobra prilika za ulaganje. Sa prvom berbom u četvrtoj godini vegetacije, ovo drvo može ekonomično da proizvodi orahe u narednih 40+ godina.
Ne samo da naše plantaže pružaju stalan i siguran izvor pasivnog prihoda, već i sama stabla u velikoj meri doprinose životnoj sredini i ekosistemu.
Nakon mnogo neprospavanih noći računajući i analizirajući, orahov fond je došao do ne samo održivog, ali i veoma profitabilnog modela ulaganja.
Izračunato na osnovu prosečne cene od 150 $ po stablu (naš paket stabala 10+1), Fond oraha može efikasno da izvrši sve neophodne korake potrebne za uspostavljanje i održavanje plantaže oraha sa intenzivnom proizvodnjom.

Primer zarade:

Primer 1:   Za 10 sadnica oraha ukupna investicija je 1.500 $, dobijete još jednu sadnicu gratis, kada orah počne da rađa vraća vam se kompletan ulog i onda narednih 40 godina zarađujete oko 440 $ godišnje. Vaša ukupna zarada je 17.303 $.
Primer 2:   Za 50 sadnica oraha ukupna investicija je 7.500 $, dobijete još 5 sadnica gratis, kada orah počne da rađa vraća vam se kompletan ulog i onda narednih 40 godina zarađujete oko 2.200 $ godišnje. Vaša ukupna zarada je 86.515 $.
Primer 3:   Za 100 sadnica oraha ukupna investicija je 15,000 $, dobijete još 10 sadnica gratis, kada orah počne da rađa vraća vam se kompletan ulog i onda narednih 40 godina zarađujete oko 4.400 $ godišnje. Vaša ukupna zarada je 173.030 $.

Svi koji žele da se bave proizvodnjom i ulaganjima u Čendler orah neka se jave na mejl: info@pokretisvetlo.com ili na telefon, Viber, WhatsApp: +381 61 273 2693 i +381 63 8723 776

Close Menu