EKSKLUZIVNE I MODERNE KUĆE U HARMONIJI SA PRIRODOM I DREVNOM TRADICIJOM

Po najvišim svetskim standardima i na osnovu svih iskustava i dostignuća savremene i drevne mudrosti, gradimo ekskluzivne kuće i bungalove i izvozimo u sve zemlje Evrope i sveta.

Evozome je tim umetnika i arhitekata inspirisan stvaranjem geometrijskih struktura, stalnih i privremenih. Razbijajući buđ na tradicionalnim kućištima, zgrade koje stvaramo su istovremeno moderne i meke sa prirodnim materijalima i postupcima za inspiraciju. Dizajniramo sa
ekološki uticaj na umu. Naši projekti se vode spontanim proporcijama prirode kako bi se ojačala strukturna čvrstoća i promovisao osećaj blagostanja. Naša filozofija dizajna gura nas da povećamo procenat gotovih strukturnih elemenata u našim zgradama omogućavajući optimizovanu kontrolu kvaliteta i bržu izgradnju. Ovo se pretvara u ekonomski isplative strukture koje nude jedinstvene strukturne karakteristike i neuporedivu energetsku efikasnost za generacije koje dolaze, bez žrtvovanja lepote.

KUĆE

Drvo je svestrana sirovina i jedini obnovljivi građevinski materijal. Drvene konstrukcije obično karakteriše kombinacija različitih komponenata koje zajedno pružaju najbolju moguću nosivost, toplotnu, zvučnu i izolaciju od vlage, otpornost na vatru i dug radni vek.
Povećavanje udela drveta u građevinarstvu može olakšati smanjenje upotrebe drugih građevinskih materijala, kao što su beton, čelik i opeka. Ovi građevinski materijali ne potiču iz obnovljivih sirovina, zahtevaju veliku količinu energije za proizvodnju i za sobom povlače veće emisije ugljen-dioksida.

BUNGALOVI

Imamo više mogućnosti za upotrebu bungalova. U zavisnosti od upotrebe i lokacije postoje različite mogućnosti materijala, toplotna izolacija i sistemi grejanja. Spavanje u zome je neočekivano iskustvo.

Bungalovi su idealni kao sobe za goste ili decu i za radne kancelarije. Mogu da se postave u dvorište vaše kuće ili vikendice i za njih, u većini zemalja, nije potrebna građevinska dozvola.

SAUNE

Crteži predstavljaju tip Zome kabine koji se može razlikovati u veličini, broju i tipu staklenih otvora, debljini izolacije itd. Ovo je izrađena sauna po meri, visoka je 3,50 m i ima površinu od 4,41 kvadratnih metara. To je geometrijski najjednostavniji Zome koji se može koristiti kao bungalov ili kancelarija. Kabina je postavljena na podesive stubove (koji su ugrađeni u zemlju) tako da ne dodiruje tlo i može se lako izravnati. Postoje različite mogućnosti za stvaranje unutrašnjeg prostora, čak i ako je na zemlji ispod 5 kvadratnih metara, područje se širi sa visinom. Montažu mogu da obave 3-4 radnika za 3-4 dana, može se lako rastaviti i ponovo sastaviti.

Za sve informacije u vezi kuća, bungalova i sauna javite se na telefon, Viber, WhatsApp 061 273 2693, ili na mejl: prodavnica@pokretisvetlo.com

EVOZOME kuće, bungalove i saune izvozimo i postavljamo u sve zemlje Evrope i sveta.

Za distributere i predstavnike odobravamo posebne popuste.

Close Menu