INVESTICIONO ZLATO

                                                             JEDINI NAČIN DA SAČUVATE I UVEĆATE VAŠ KAPITAL I DA OBEZBEDITE 
                                                                SIGURNOST VAŠE PORODICE U TEŠKIM VREMENIMA SVETSKE KRIZE

Globalna kriza, koja se poslednjih godina ispoljava u različitim oblicima: Ekonomska, Finansijska, Hipotekarna, Berzanska,… po svemu sudeći završiće se MONETARNOM KRIZOM. 
ZLATO, kao sredstvo plaćanja, održalo se 2.600 god, uvek je imalo svoju vrednost, bilo osnova sigurnosti i bezbrižnosti porodice.
Finansijski stručnjaci kažu: “KO IMA ZLATO, IMA NOVAC“ 
Znači da će neke, nama dobro poznate monete biti drastično obezvređene, ili će se njihov kurs prema drugim monetama, pa i našem dinaru, bitno promeniti.

Naša VIZIJA

Građanima Srbije pomoći da na jednostavan način i po povoljnim uslovima, kupe INVESTICIONO ZLATO (Fine Gold 999.9). Na taj način, članove svoje porodice će zaštititi u eventualno krtičnim periodima života, ekonomskim krizama i nestašicama ili vanrednim potrebama za kapitalom.

Naš CILJ

Da svaki ozbiljan domaćin, koji je odgovoran za egzinstenciju i budućnost članova porodice, obezbedi REZERVNI FOND za svoju porodicu od min 100 g čistog zlata.

Naša FILOZOFIJA

Svaka Ekonomska kriza pogađa građane i njihove porodice. Ciklično se pojavljuje u različitim oblicima: Finansijska, Berzanska, Bankarska, Kreditna, Hipotekarna, Investiciona… i dr.,
Kada se udruži više kriza istovremeno, onda imamo globalnu ili ozbiljnu krizu. Tada je porodicama naročito teško, ponekada veoma komplikovano za elementarnu egzistenciju – preživljavanje.
Jedan gram čistog zlata, UVEK je obezbeđivao nedelju dana egzistencije ili preživljavanja četvoročlane porodice.  Znači, za 100 nedelja ili gotovo 2 godine, potrebno je 100 g. To je dovoljno vremena da prođe najgori period krize i porodica se spasi od nemaštine, gladi i bolesti, odnosno preživi najgori period.
Na ovaj način, bezbrižnije se živi, mirno spava – bez stresa i spokojno se očekuju i dočekuju neka buduća vremena.

Šta i kako radimo?

Shodno našoj misiji i postavljenim ciljevima, omogućili smo građanima Srbije da po najnižoj ceni kupuju INVESTICIONO ZLATO. To je sertifikovano zlato, čistoće 999.9 prema standardu LBMA (London Bullion Market Association), proizvedeno u rafinerijama koje se nalaze na Good Delivery listi.
Dakle, građani Srbije kod nas mogu da kupe fizičko zlato i ponesu ga kući ili skladište u svoje sefove. 
Za korisnike programa LIFE, PREMIUM i RELAX, omogućujemo besplatno skladištenje kupljenog zlata u sefu kod naše poslovne banke.
VAŽNO!
Mi ne prodajemo fiktivno zlato, na depoima negde u inostranstvu ili u elektronskoj formi i ne trgujemo na FOREX tržištu. Sve to iz razloga maksimalne sigurnosti za naše klijente-kupce.
U ponudi imamo INVESTICIONO ZLATO (često se koristi termin i MONETARNO ZLATO), u sledećim apoenima:
0,5;  1;  2;  5;  10;  20;  31,1(1Oz);  50;  100;  250 i 1.000 g.
Manje kupljene količine isporučujemo istoga dana, nakon dinarske uplate na naš poslovni račun. Veće količine prodajemo uz avansnu uplatu, sa definisanim rokom isporuke (7-10 dana).
Pored jednokratne i avansne kupovine INVESTICIONOG ZLATA, omogućujemo kupovinu na redovne mesečne rate kroz namenske Programe: LIFE, PREMIUM i RELAX. Klijenti koji kupuju INVESTICIONO ZLATO jednim od navedenih programa imaju određene pogodnosti: 
  1. Popust na redovnu GOLDEN SPACE cenu od 1%;
  2. Besplatno skladištenje kupljenog zlata u depou.
Cena pokretanja jednog od tri programa kupovine INVESTICIONOG ZLATA, na redovne mesečne rate iznosi 3.000 din. i podrazumeva definisanje online naloga, otvaranje depoa za besplatno skladištenje zlata, online praćenje stanja u depou.
 U odgovarajućem Ugovora o uzajamnim pravima i obavezama, klijent-kupac može da definiše naslednke (sva tri Programa) i/ili korisnike (Programi LIFE I PREMIUM).
Za sve informacije u vezi investicionog zlata pošaljite mejl na:  prodavnica@pokretisvetlo.com
ili nazovite telefon, Viber, WhatsApp:  063 872 3776
Close Menu