ROSSMAX NB80 Kompresorski inhalator sa klipom

ROSSMAX NB80 kompresorski inhalator sa klipom služi za pomoć pri lečenju kod kuće. Ultra tihi rad, aparat sa ugrađenim utišivačem i prigušivač vibracija.

ROSSMAX NB80 Kompresorski inhalator sa klipom koristI kiseonik i kompresovan vazduh za razbijanje medicinskih rastvora i suspenzija u male kapljice aerosola koje se mogu direktno udahnuti iz izlaza uređaja. Uz odgovarajuću brigu i upotrebu, ROSSMAX NB 80 kompresorski inhalator sa klipom će Vam omogućiti dugogodišnja pouzdana lečenja. Radi na standardnu naizmeničnu struju. Tretmani se rade brzo, bezbedno, tiho i ugodno, što ovaj uređaj čini idealnim za sve uzraste.

 

Vi ćete se osećati ugodno i sigurno znajući da dobijate najefikasnije tretmane inhalacije za Vaše respiratorno stanje. ROSSMAX NB80 kompresorski inhalator sa klipom je namenjen za upotrebu u lečenju astme, hronične opstruktivne bolesti pluća (COPD) i drugih respiratornih oboljenja koja zahtevaju aerosolne lekove tokom terapije. Dodaci: inhalacioni kit, crevo za vazduh, filteri za vazduh, ugaoni nastavak za usta, AC adapter, torba za nošenje, uputstvo za upotrebu, garantni list.

“VA” tehnologija, sa prilagodljivim ventilom. Veličina čestica manja od 3 µm. Tihi rad, ugrađen utišivač i prigušivač vibracija. Kapacitet posude za lek 5 ml. Idealan za decu. Maske za odraslu osobu i za dete. Veoma jednostavan za rukovanje i čišćenje. AC adapter, 12 V. Klinički ispitan. 2 godine garancije. Težina: 600 g (bez dodataka). Dimenzije: 14cm (dužina) x 10cm (širina) x 7cm (visina)

 

Cena sa popustom: 6.490 dinara

Plaćanje pouzećem

 

Aparat možete da poručite na mejl: prodavnica@pokretisvetlo.com  ili  na telefon, Viber, WhatsApp: 063 8723 776

Vaga Rossmax WB101

Dijagnostička inteligentna vaga Rossmax WB101 vam brzo meri brojne telesne parametre od ključnog značaja za vaše zdravlje!
Vaga Rossmax WB101 poseduje tehnologiju 4 senzora!
Preciznost – 100g

Dijagnostička inteligentna vaga Rossmax WB101 vam brzo meri brojne telesne parametre od ključnog značaja za vaše zdravlje!

Pored težine tela, procentualno iskazuje telesnu masnoću, količinu tečnosti u telu, mišićnu i koštanu masu. Takođe poseduje mogućnost merenja bazalnog i aktivnog metabolizma, izraženog u kalorijama (cal).

Elegantan dizajn vage sa staklenom platformom.
Aparat radi na baterije i ima funkciju automatskog isključenja.

Platforma izrađena od sigurnosnog stakla.
Elektrode su izrađene od nerđajućeg čelika.
Limitirana edicija, odnosno ograničene količine!
Super Slim / Electronic
Veliki LCD
Vaga Rossmax WB101 poseduje tehnologiju 4 senzora!
Preciznost – 100g
Maksimalna težina korisnika – 180 kg

Cena sa popustom: 4.490 dinara

Plaćanje pouzećem

Vagu možete da poručite na mejl: porodavnica@pokretisvetlo.com  ili na telefon, Viber, WhatsApp: 063 8723 776

Close Menu