СВЕТЛО СОПОТА

У прелепој природи, на обронцима Космаја, у градићу Сопот, на свега 36 км од Београда гради се стамбено – туристички комплекс СВЕТЛО СОПОТА.

 

Naselje Svetlo Sopota sastoji se iz 3 dela.

U prvom delu, pod brojem 1 nalazi se već izgrađeni stambeni objekat gde su stanovi veličine od 90 do 120 m2. Ti stanovi se trenutno prodaju pod veoma povoljnim, akcijskim cenama.

U nastavku ovog objekta, pod rednim brojem 2 grade se apartmani veličine od 30 do 80 m2. Svaki stan i svaki apartman će dobiti na parceli pod brojem 18. zemljište za baštu, gde će vlasnici stanova i apartmana moći da se bave organskom proizvodnjom voća i povrća za vlastite potrebe.

Drugi deo naselja Svetlo Sopota će biti sportsko – rekreativni centar sa teniskim, odbojkaškim i košarkaškim igralištem, teretanom, igralištem za decu, bazenom za decu i odrasle i kafe – restoranom.

Treći deo naselja Svetlo Sopota će biti predviđen za individualnu stambenu gradnju na parcelama od 2000 do 3000 m2, ili od 20 do 30 ari, gde će se graditi porodične kuće veličine 150 do 500 m2.

 Po želji kupca, moguće je izvesti svaki tip i veličinu stambenog objekta uz uslov da se arhitektonski i vizuelno skladno uklapaju u opštu celinu naselja. Takođe, po zahtevu kupca izvode se prateći objekti, kao što su garaže, bazeni, saune, staklenici i drugi objekti namenjeni za relaksaciju ili za organsku proizvodnju voća i povrća.

 

Gradić Sopot je naziv dobio po staroslovenskoj reči Sopot koja znači izvor.

Sopot je udaljen svega 36 km južno od Beograda i smešten je u prelepoj prirodi na obroncima planine Kosmaj. Naselje Svetlo Sopota gradi se na severnom delu grada i udaljheno je od centra svega 2,8 km.

Sopot je opštinska varoš i njegovo središte pruža sav komfor urbane – gradske sredine, sa opštinom, katastrom, sudom, domom zdravlja, tržnim centrom, prodavnivcama, restoranima i kafićima, dok je sa druge strane okružen predivnom prirodom, rečicama, potocima i šumom…

Na poružju opštine Sopot i planine Kosmaj nalaze se mnoga izletišta, kao i mnogi manastiri i crkve značjne za slavnu srpsku istoriju. Najznačajniji manastiri su Sveti Arhanđeli -Tresije i Sveti Georgije Kastaljan.

Odmah pored naselja Svetlo Sopota nalazi se turističko-medicinsko-rehabilitacioni centar Alexander vill koji turistima pruža, sa jedne strane, sav ugođaj netaknute prirode, a sa druge, vrhunski komfor hotelskog i apartmanskog savremenog smeštaja. U ovom kompleksu nalazi se medicinsko – rehabilitacioni centar, zatim, otvoreni bazen, spa centar, apartmani za smeštaj turista i restoran koji gostima nudi vrhunske gurmanske specijalitete. Više informacija o centru Aleksandar vil pogledajte na sajtu: www.alexanderville.com

 

Сви заинтересовани за куповину станова, апартмана или породичних кућа нека се јаве на телефон, вибер, WhatsApp +381 63 8723 776, или на мејл: info@pokretisvetlo.com

Close Menu