TESLINA PURPURNA PLOČA I MEDALJON

Teslina purpurna ploča i medaljon su već decenijama najtraženija energetska pomoćna sredstava u oblasti holističke medicine.

Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenci i vibraciji,” govorio je Nikola Tesla.

Naša tela znaju kako da u kombinaciji sa umom privuku energiju univerzuma koja prožima osnovu našeg postojanja i kako da njome zaceljuju povrede, smanjuju nivoe stresa i umora i održavaju vitalnost organizma.

Tesline purpurne ploče  prave se u različitim dimenzijama i oblicima. Prave se od anodizovanog aluminjuma obojenog purpurnom, ljubičastom bojom.

Teslina purpurna ploča

Teslin purpurni medaljon

Stalnim korišćenjem Teslinih energetskih ploča  postiže se sledeće:

– Ploča polako i sigurno podiže ličnu vibracionu frekvencu osobe

– Postavljanjem ploče u predelu dijafragme smanjuje se nervna napetost

– Podstiče se proces regeneracije ćelija

– Eliminiše bol mekih tkiva i pomaže zarastanje rana

– Ublažava posledice stresa

 Ako se jednom ili dva puta dnevno stavi u džep odeće po 30 minuta, omogućiće korisniku priliv nove energije i usporiće fizički i mentalni zamor

  • Ukoliko koristite ili nosite ga oko vrata, vaša životna energija će konstantno održavati optimalni pozitivni nivo, neophodan za svakodnevno mentalno i fizičko funkcionisanje. Time se eliminišu depresivna stanja, anksioznost, napadi panike i lošeg raspoloženja, sklonost meteoropatiji, nesanice, pad koncentracije, nervna napetost.

Cena purpurne ploče sa popustom:  1.990 dinara

Cena purpurnog medaljona sa popustom: 1.190 dinara

Plaćanje pouzećem

Teslinu purpurnu ploču i medaljon možete da poručite na mejl:  prodavnica@pokretisvetlo.com  ili na telefon, Viber, WhatsApp: 063 8723 776

Close Menu